El projecte Gesmopoli a Agro Reus

Els agents participants al projecte opinen sobre com ha estat l'experiència
Redacció
22/01/2009 - 00:00

El Polígon Industrial d'AgroReus és l'àrea industrial més consolidada de la ciutat de Reus, al Camp de  Tarragona. La participació d'aquest polígon al projecte Gesmopoli ha estat, segons Eduard Ortiz, regidor de Mobilitat de l'ajuntament de Reus, "molt interessant, ja que s'ha portat amb rigor i ha permès que amb un mètode participatiu, tots els implicats puguin aportar les seves propostes". Xavier Martínez, president de l'Associació d'Empreses del Polígon Industrial de Reus, també valora positivament el projecte, destacant especialment la millora en l'ordenació del polígon. Per a Ortiz, en canvi, el més destacable ha estat "la nova regulació de les direccions de circulació i l'empemta que es donarà a la línia 20 del transport públic urbà". Pel que fa al futur del projecte, Ortiz considera que s'ha de crear "un grup de treball de seguiment i de noves propostes en el que el departament de Mobilitat de l'ajuntament hi tingui un paper important".

(P)

Les dades del polígon

Superfície: 169 ha. (superfície bruta industrial), 67 ha. (superficie neta industrial).
Número d'empreses: 300
Número de treballadors: 5.000
Municipis que comprèn: Reus
Situació: A l'oest de la ciutat, entre les carreteres N-420 i l'autovia T11, si bé la seva expansió futura preveu superar aquests límits (veure mapa).
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Article

El projecte SOULFOOD recull l’experiència de productors agrícoles locals per tal de desenvolupar solucions digitals per lluitar contra el malbaratament alimentari.​

Article

Lliurat per la Fundació Impulsa Talentum en el marc de la Fira ISE 2024 que se celebra al Recinte Firal Gran Via

Butlletí