El Projecte ELENA encara la recta final

Sostenible.cat
27/10/2013 - 00:00
El mes de juny del 2014 finalitza el projecte ELENA, que des del maig de 2010 ha realitzat més de 180 suports tècnics a 103 municipis de la província.

A falta de vuit mesos per la finalització del projecte, la Diputació de Barcelona fa una última crida per donar suport tècnic a aquells municipis que vulguin implementar mesures d'eficiència energètica als seus equipaments o serveis municipals.

L'únic condicionant que caldrà tenir en compte és el fet que els municipis assegurin la licitació dels seus contractes de millora de l'eficiència energètica abans del maig de 2014.

El projecte ELENA de la Diputació de Barcelona té una dotació econòmica que permet finançar el suport tècnic i jurídic als ajuntaments de la Província amb l'única condició que l'ajuntament realitzi, en cas que sigui viable, la inversió necessària per executar les accions i mesures per  a l'optimització de l'eficiència energètica tant dels seus equipaments públics com del seu servei d'enllumenat.

Podeu trobar més informació sobre el projecte i com sol·licitar suport en aquest enllaç.

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Article

L'AMAP i AEOPAS llencen una campanya de sensibilització adreçada a la ciutadania per a promoure l'ús responsable de l'aigua a les llars.

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Butlletí