El Premi Medi Ambient de la Generalitat dedicat aquest any a l'energia

Font: Departament de Territori i Sostenibilitat
10/04/2012 - 00:00

Fins l'11 de maig de 2012, a les 14 h es poden presentar candidatures al Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, el qual vol reconèixer públicament la tasca de persones físiques i jurídiques a favor del medi ambient.

En aquesta convocatòria 2012, hi poden optar projectes, iniciatives i trajectòries que s'hagin desenvolupat i/o aplicat totalment o parcialment a Catalunya en l'àmbit temàtic de l'energia sostenible i, més concretament, projectes o iniciatives relacionats amb fonts energètiques distribuïdes, i  també l'estalvi i l'eficiència energètica, objectius que són fonamentals per poder fent front al repte que suposa el canvi climàtic i la transició cap a una economia hipocarbònica menys vulnerable als seus impactes.

Cal destacar que el Premi té tres modalitats:
1. Projectes de recerca, desenvolupament i innovació 
2. Iniciatives de protecció i millora del medi ambient
3. Trajectòries de protecció i millora del medi ambient

La modalitat Trajectòries de protecció i millora del medi ambient s'atorgarà en qualsevol àmbit d'actuació.

Respecte a la dotació, el Premi Medi Ambient 2012 de la Generalitat de Catalunya consisteix en un diploma acreditatiu i la quantitat econòmica següent:

1) Projectes de recerca, desenvolupament i innovació, 28.000 euros.
2) Iniciatives de protecció i millora del medi ambient, 14.000 euros.
3) Trajectòries de protecció i millora del medi ambient, 14.000 euros.

La data límit de presentació de candidatures és l'11 de maig de 2012, a les 14 h. I el Premi es lliurarà en l'acte de celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, que tindrà lloc el 5 de juny de 2012.
Trobareu més informació a: www.gencat.cat/territori/premismediambient

AdjuntMida
Image icon premi-ma.jpg72.22 KB

Relacionats

Article

Està ubicada a Can Comamala i ofereix assessorament a particulars i empreses per transformar immobles perquè siguin més eficients energèticament.

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Article

El projecte SOULFOOD recull l’experiència de productors agrícoles locals per tal de desenvolupar solucions digitals per lluitar contra el malbaratament alimentari.​

Butlletí