El Parc Mòbil de la Diputació de València compta amb 3 nous vehicles elèctrics

Font: Diputació de València

07/03/2019 - 08:48

El Parc Mòbil de la Diputació de València adquireix tres nous vehicles elèctrics, en el full de ruta marcat per l'actual equip de govern de renovar la flota prioritzant la sostenibilitat i el transport sostenible.

En total són 4 els vehicles cent per cent elèctrics amb els quals compta la Diputació, sumant el que va adquirir el Parc Mòbil en 2014, a més de dos vehicles híbrids que, igual que els elèctrics, s'utilitzen diàriament en els desplaçaments de les diputades i diputats i els serveis entre dependències de la corporació.

Els nous cotxes elèctrics de la Diputació tenen una autonomia de 400 quilòmetres, aconsegueixen una velocitat màxima de 130 quilòmetres per hora i poden recarregar-se en els 4 punts de recàrrega amb els quals compta el Parc Mòbil provincial, un de càrrega ràpida i tres que funcionen durant la nit per a economitzar el servei.

La Unió Europea ha marcat tres eixos estratègics en l'horitzó 2020 que afecten el sector del transport per carretera: en primer lloc, la diversificació de les fonts d'energia; en segon, la reducció de l'emissió de gasos d'efecte d'hivernacle; i finalment, la utilització de nous combustibles i sistemes de propulsió sostenibles, que tenint com a fi un transport net, impulsa l'ús d'energies alternatives, entre elles l'electricitat associada al transport.


 

Categories: 
Municipis: 
País Valencià

Relacionats

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Article

Impuls de les vies verdes des de les administracions catalanes per fomentar la mobilitat sostenible

Article

BSM es proposa reduir un 40% els desplaçaments en vehicle motoritzat amb el Pla de Desplaçament d’Empresa

Butlletí