"El menjar no és per llençar" . Nou concurs per a centres educatius sobre el malbaratament alimentari al Vallès Occidental

Font: Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental

11/11/2018 - 19:34

La prevenció de residus i el foment del reciclatge són els principals objectius del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental. Així ho recull el Pla de Gestió Integral de Residus del Vallès Occidental (PGIRM) en els seus eixos d’actuació. Per això, el Consorci realitza diferents projectes de sensibilització a la comarca. El nou concurs contra el malbaratament alimentari per a centres educatius és una d'aquestes accions, la qual posa especialment l'atenció en els infants com a públic objectiu i les escoles com a mitjà de comunicació per a transmetre el missatge sensibilitzador.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Article

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Article

Cada aliment malbaratat desaprofita tots els recursos que han estat necessaris per produir-lo i fer-lo arribar al teu rebost o a la teva taula: aigua, energia, combustibles fòssils, emissió de gasos d’efecte hivernacle, matèries primeres, força de treball, etc. 

Butlletí