"El menjar no es llença", Ambauka - Espigoladors (2018)

Font: Espigoladors

21/06/2019 - 13:30

VÍDEOCLIP

Dirigit i gravat per Octarino Media (www.octarino.com). Gravat a l'Escola Anton Busquets i Punset de Calders, amb la participació dels i les alumnes guanyadors/es de la categoria infantil de la 4a edició del Premi #elmenjarnoesllença, iniciativa promoguda per la Fundació Espigoladors.

ACTORS/ACTRIUS

Pau Casas Cervera, Dídac Chavarría Lladó, Joan Pagès Casado, Ona Pladevall Picas, Martina Porcel Sardà, Guifré Puiggròs Pérez, Marina Sanchez Muns, Marc Sansano Pons, Bernat Saumoy Ferrer, Miquel Soldevila Rocasalbas, Janna Suadas Hosta, Judith Termens Rodríguez, Àlex Tirado Garcia, Emma Valls Prades, Eva Roig Oller

EL PROJECTE

Premi #elmenjarnoesllença, iniciativa de la Fundació Espigoladors per fomentar el valor dels aliments i la cultura d'aprofitament entre infants i joves (www.elmenjarnoesllenca.cat).

LA CANÇÓ/ EL GRUP

Cançó creada en col·laboració amb Espigoladors (www.espigoladors.cat) en motiu del projecte emmarcat en el Premi #elmenjarnoesllença. Produït per Ambauka el desembre del 2018. Enregistrat, mesclat i masteritzat a The sound of wood amb Aniol Bestit el desembre de 2018. www.ambauka.cat Maria Cirici: veu Magí Canyelles: veu i tenora Josep Miquel Janés: guitarra Víctor Salinas: veu i baix elèctric Ruben Ortega: bateria

AMB EL SUPORT DE: Agència de Residus de Catalunya


 

Relacionats

Article

La Diputació de Barcelona, a través de l’Oficina de Prevenció Municipal d’Incendis Forestals i Desenvolupament Agrari, ha dissenyat un informe interactiu per a les dades recollides per l’operatiu de la campanya del Pla de Vigilància contra incendis forestals PVI 2020. L’objectiu és millorar i facilitar l’accés a les dades a tots els usuaris, per la qual cosa s’ha elaborat aquesta guia d´ús.

Article

Mou-te pels diferents espais de la ciutat i descobreix informació sobre microdecisions que poden ajudar-te a assolir el Residu Zero en aquest nou viatge.

Article

El lema vol expressar la voluntat d'arribar a la neutralitat en emissions de carboni al 2050, i també s'incidirà en la importància de l'accessibilitat en els transports.

Butlletí