"El menjar no es llença", Ambauka - Espigoladors (2018)

Font: Espigoladors

21/06/2019 - 13:30

VÍDEOCLIP

Dirigit i gravat per Octarino Media (www.octarino.com). Gravat a l'Escola Anton Busquets i Punset de Calders, amb la participació dels i les alumnes guanyadors/es de la categoria infantil de la 4a edició del Premi #elmenjarnoesllença, iniciativa promoguda per la Fundació Espigoladors.

ACTORS/ACTRIUS

Pau Casas Cervera, Dídac Chavarría Lladó, Joan Pagès Casado, Ona Pladevall Picas, Martina Porcel Sardà, Guifré Puiggròs Pérez, Marina Sanchez Muns, Marc Sansano Pons, Bernat Saumoy Ferrer, Miquel Soldevila Rocasalbas, Janna Suadas Hosta, Judith Termens Rodríguez, Àlex Tirado Garcia, Emma Valls Prades, Eva Roig Oller

EL PROJECTE

Premi #elmenjarnoesllença, iniciativa de la Fundació Espigoladors per fomentar el valor dels aliments i la cultura d'aprofitament entre infants i joves (www.elmenjarnoesllenca.cat).

LA CANÇÓ/ EL GRUP

Cançó creada en col·laboració amb Espigoladors (www.espigoladors.cat) en motiu del projecte emmarcat en el Premi #elmenjarnoesllença. Produït per Ambauka el desembre del 2018. Enregistrat, mesclat i masteritzat a The sound of wood amb Aniol Bestit el desembre de 2018. www.ambauka.cat Maria Cirici: veu Magí Canyelles: veu i tenora Josep Miquel Janés: guitarra Víctor Salinas: veu i baix elèctric Ruben Ortega: bateria

AMB EL SUPORT DE: Agència de Residus de Catalunya


 

Relacionats

Article

L'AMB publica aquesta guia de criteris bioclimàtics, la qual inclou els criteris de disseny i actuació als espais verds urbans que poden potenciar i millorar de manera notable la regulació tèrmica d'aquests espais, tant a escala local (dins de les zones d'ús de l'espai verd), com a escala de ciutat (entorn de l'espai verd).

 

Article
Inscripcions obertes

Les inscripcions ja estan obertes a l'esdeveniment de referència del sector acústic a nivell de Catalunya, que tindrà lloc el 25 i 26 d'abril del 2022 al Teatre auditori de Granollers.

Article

Saps que tens totes les dades sobre els boscos de Catalunya a la teva disposició en un únic portal? Aquest portal és una iniciativa del CREAF i del CTFC i reuneix tota la informació disponible sobre els boscos de Catalunya en un sol web, s’ha batejat amb el nom de Laboratori Forestal Català i és una peça vertebral del nou Portal de Boscos de Catalunya juntament amb l’Observatori Forestal Català.

Butlletí