"El menjar no es llença", Ambauka - Espigoladors (2018)

Font: Espigoladors

21/06/2019 - 13:30

VÍDEOCLIP

Dirigit i gravat per Octarino Media (www.octarino.com). Gravat a l'Escola Anton Busquets i Punset de Calders, amb la participació dels i les alumnes guanyadors/es de la categoria infantil de la 4a edició del Premi #elmenjarnoesllença, iniciativa promoguda per la Fundació Espigoladors.

ACTORS/ACTRIUS

Pau Casas Cervera, Dídac Chavarría Lladó, Joan Pagès Casado, Ona Pladevall Picas, Martina Porcel Sardà, Guifré Puiggròs Pérez, Marina Sanchez Muns, Marc Sansano Pons, Bernat Saumoy Ferrer, Miquel Soldevila Rocasalbas, Janna Suadas Hosta, Judith Termens Rodríguez, Àlex Tirado Garcia, Emma Valls Prades, Eva Roig Oller

EL PROJECTE

Premi #elmenjarnoesllença, iniciativa de la Fundació Espigoladors per fomentar el valor dels aliments i la cultura d'aprofitament entre infants i joves (www.elmenjarnoesllenca.cat).

LA CANÇÓ/ EL GRUP

Cançó creada en col·laboració amb Espigoladors (www.espigoladors.cat) en motiu del projecte emmarcat en el Premi #elmenjarnoesllença. Produït per Ambauka el desembre del 2018. Enregistrat, mesclat i masteritzat a The sound of wood amb Aniol Bestit el desembre de 2018. www.ambauka.cat Maria Cirici: veu Magí Canyelles: veu i tenora Josep Miquel Janés: guitarra Víctor Salinas: veu i baix elèctric Ruben Ortega: bateria

AMB EL SUPORT DE: Agència de Residus de Catalunya


 

Relacionats

Article
Creat per part de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

Aquesta nova eina online recull els serveis que hi ha a la Metròpolis de Barcelona entorn de la bicicleta.

Article

Iniciativa popular i col·laborativa per crear una xarxa ciclista segura a Osona que faci front a l'emergència climàtica, promogui la mobilitat quotidiana en bicicleta i fomenti un turisme sostenible. 

Article
20 anys celebrant la mobilitat sostenible

L'objectiu de la Setmana Europea de la Mobilitat és conscienciar la població de la possibilitat de canviar el model de mobilitat i dels beneficis que aquests canvis tindrien sobre el medi ambient i la salut.

Butlletí