"El menjar no es llença", Ambauka - Espigoladors (2018)

Font: Espigoladors

21/06/2019 - 13:30

VÍDEOCLIP

Dirigit i gravat per Octarino Media (www.octarino.com). Gravat a l'Escola Anton Busquets i Punset de Calders, amb la participació dels i les alumnes guanyadors/es de la categoria infantil de la 4a edició del Premi #elmenjarnoesllença, iniciativa promoguda per la Fundació Espigoladors.

ACTORS/ACTRIUS

Pau Casas Cervera, Dídac Chavarría Lladó, Joan Pagès Casado, Ona Pladevall Picas, Martina Porcel Sardà, Guifré Puiggròs Pérez, Marina Sanchez Muns, Marc Sansano Pons, Bernat Saumoy Ferrer, Miquel Soldevila Rocasalbas, Janna Suadas Hosta, Judith Termens Rodríguez, Àlex Tirado Garcia, Emma Valls Prades, Eva Roig Oller

EL PROJECTE

Premi #elmenjarnoesllença, iniciativa de la Fundació Espigoladors per fomentar el valor dels aliments i la cultura d'aprofitament entre infants i joves (www.elmenjarnoesllenca.cat).

LA CANÇÓ/ EL GRUP

Cançó creada en col·laboració amb Espigoladors (www.espigoladors.cat) en motiu del projecte emmarcat en el Premi #elmenjarnoesllença. Produït per Ambauka el desembre del 2018. Enregistrat, mesclat i masteritzat a The sound of wood amb Aniol Bestit el desembre de 2018. www.ambauka.cat Maria Cirici: veu Magí Canyelles: veu i tenora Josep Miquel Janés: guitarra Víctor Salinas: veu i baix elèctric Ruben Ortega: bateria

AMB EL SUPORT DE: Agència de Residus de Catalunya


 

Relacionats

Article

La Zona de Baixes Emissions Rondes Barcelona (ZBE Rondes BCN) és l’àrea on es restringeix l’accés als vehicles més contaminants. S’espera que la mesura ajudi a reduir en un 15% les emissions.

Article

Aquesta eina permet veure les franges d'escalfament del planeta de manera global i per països  de 1901 a 2018

Article

Aquests insectes tan estimats protagonitzen el calendari municipal 2020 repartit a totes i tots els veïns i veïnes de l'Arbrera. Al costat del Riu Llobregat o de la Riera Magarola i la Riera del Morral del Molí d'Abrera, així com al Torrent Gran o de Can Noguera i als barris de Sant Miquel, Can Vilalba, Les Carpes i Santa Maria de Vilalba podem trobar una gran varietat.

Butlletí