El MARM presenta el Pla Nacional de Millora de la Qualitat de l'Aire

Redacció
16/06/2011 - 00:00

La Llei 34/2007 habilita el Govern d'Espanya a elaborar plans nacionals de millora de la qualitat de l'aire i el Reial Decret 102/2011 desenvolupa els continguts d'aquests plans. En aquest sentit, el Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí (MARM) acaba de presentar el Pla Nacional de Millora de la qualitat de l'aire que, amb una sèrie de mesures proposades, pretén reduir les emissions en una sèrie de sectors per aconseguir el compliment dels valors límit de PM10 i NO2 per a totes les zones en 2015 i mantenir o millorar els nivells en la resta i reduir les emissions dels precursors d'ozó.

El Pla està sotmès a tràmit d'informació pública des del 15 de juny al 30 de juny de 2011 ambdós inclosos, i poden ser remesos a la direcció buzon-sgcamai@marm.es els comentaris i suggeriments oportuns.

Per accedir al Pla:

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa a l'Escola Bressol La Mercè la prova pilot d'un projecte contra el malbaratament alimentari, que consisteix en destinar els excedents del servei de cuina del centre a les persones i famílies usuàries de la botiga Aliments Solidaris.

Article

L’Ajuntament de Gavà, Aigües de Barcelona i Cetaqua han inaugurat un punt de recàrrega intel·ligent d’aigua subterrània per al reg i la neteja dels carrers que permet conèixer amb detall els patrons de consum. Recaigua dona continuïtat a l’estratègia Gavà Circular, per tal d’aplicar els principis de l’economia circular i fer una ciutat més sostenible.

Article

L’ajuntament de Montblanc ha guanyat el XVII Premi Medi Ambient, amb una dotació de 5.000 €, per un projecte que té per objectiu millorar ambientalment la Sallida, una zona humida d’elevat interès natural del municipi de la Conca de Barberà, on es potenciaran les condicions òptimes perquè els ocells insectívors i ratpenats puguin refugiar-s’hi i nidificar, vetllant per la biodiversitat de la zona. La proposta planteja la integració de la zona com un espai per a l’educació ambiental i per al coneixement del medi i de la varietat d’espècies de flora i fauna pròpies de la zona, potenciant-lo com un espai d’interès natural.

Butlletí