El carrer del Pla de Sant Feliu de Llobregat acollirà 42 horts urbans de lloguer

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

14/09/2018 - 13:15

L'Ajuntament habilitarà 42 horts urbans ecològics situats al carrer del Pla que es llogaran a preus econòmics entre els ciutadans i ciutadanes que ho vulguin. Els horts s'ubicaran en el terreny situat entre els carrers de Ramón y Cajal i de Rupert Lladó, i comptaran amb una superfície aproximada de 40 metres quadrats, amb una taquilla per a eines cada dues parcel·les. 

D'aquesta manera l'Ajuntament manté i amplia el seu compromís amb diversos col·lectius de persones que havien sol·licitat a l'Ajuntament la posada en marxa d'un projecte d'horts urbans, i que entre altres iniciatives va possibilitar la creació de 49 d'aquests horts al carrer General Manso al 2015. En aquest cas, el projecte estarà gestionat i dinamitzat per la cooperativa Tarpuna.

L'adjudicació dels horts es farà per ordre d'inscripció. El registre es podrà realitzar a partir del dia 17 de setembre a les 8 del matí de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé a través del web de l'Ajuntament. Cal estar empadronat a Sant Feliu per poder inscriure's. Les persones beneficiàries podran treballar la seva parcel·la durant un any, amb possibilitat de prorrogar l'arrendament sempre que es compleixi la normativa i es participi activament en el projecte, fins a un màxim de 3 anys.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Sant Feliu forma part de la xarxa mundial de 35 ONGs, PIMEs, administracions locals i centres de recerca que aposten per solucions basades en la natura per a la producció d'aliments en el marc del projecte europeu EdiCitNet coordinat per la Universitat Tècnica de Berlin.

Article

Batoi, Zona Nord i Eixample tenen horts urbans, en total 61 parcel·les que permeten, a les persones que les tenen cedides, cultivar els seus propis aliments amb cultius ecològics i saludables. El projecte creat per l’Ajuntament d’Alcoi al 2013 ha augmentat un 60% les parcel·les aquesta legislatura i s’han habilitat noves zones mantenint les que ja existien. També s’ha treballat per a que els horts urbans arribaren als escolars i diferents centres públics i concertats ja han incorporat aquest recurs educatiu als últims anys.

Article

El passat dia 21 d’octubre, l’Institut Miami va rebre el Primer Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica (EAAE) pel desenvolupament del projecte Hort-galliner escolar.

Butlletí