El carrer del Pla de Sant Feliu de Llobregat acollirà 42 horts urbans de lloguer

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

14/09/2018 - 13:15

L'Ajuntament habilitarà 42 horts urbans ecològics situats al carrer del Pla que es llogaran a preus econòmics entre els ciutadans i ciutadanes que ho vulguin. Els horts s'ubicaran en el terreny situat entre els carrers de Ramón y Cajal i de Rupert Lladó, i comptaran amb una superfície aproximada de 40 metres quadrats, amb una taquilla per a eines cada dues parcel·les. 

D'aquesta manera l'Ajuntament manté i amplia el seu compromís amb diversos col·lectius de persones que havien sol·licitat a l'Ajuntament la posada en marxa d'un projecte d'horts urbans, i que entre altres iniciatives va possibilitar la creació de 49 d'aquests horts al carrer General Manso al 2015. En aquest cas, el projecte estarà gestionat i dinamitzat per la cooperativa Tarpuna.

L'adjudicació dels horts es farà per ordre d'inscripció. El registre es podrà realitzar a partir del dia 17 de setembre a les 8 del matí de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé a través del web de l'Ajuntament. Cal estar empadronat a Sant Feliu per poder inscriure's. Les persones beneficiàries podran treballar la seva parcel·la durant un any, amb possibilitat de prorrogar l'arrendament sempre que es compleixi la normativa i es participi activament en el projecte, fins a un màxim de 3 anys.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La segona edició del Concurs de Cobertes Verdes finançarà el 75% del projecte, fins a 100.000 euros, de les deu propostes guanyadores. S’hi poden presentar les comunitats de veïns i veïnes d’edificis d’habitatges que vulguin incorporar un jardí al terrat. Instal·lar un espai verd a l’edifici ajuda a regular-ne la temperatura, a millorar la qualitat de l’aire i a crear espais veïnals.

Article
Josep Bau, Albert Castells i Jordi Boadas

Josep Bau, Albert Castells i Jordi Boadas

El terreny municipal, cedit al CT BETA, tindrà un ús científic i educatiu al voltant de l'assaig de cultius i fertilitzants per aconseguir una major eficiència i qualitat ambiental

Article

La Diputació de Barcelona conjuntament amb els productors de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera està desenvolupant un cicle formatiu de grau mitjà en producció agroecològica per incorporar nou talent al sector agrari i oferir noves oportunitats professionals en el camp de la producció agrària i ecològica. Aquests estudis estan adreçats a persones d’entre 16 i 50 anys amb un itinerari formatiu dual que s’impartirà a l’IES Ramon Turró, de Malgrat de Mar i inclou formació dual de 2.000 hores lectives distribuïdes en dos cursos acadèmics i pràctiques en un centre de treball agrari.

Butlletí