Editat el mapa topogràfic 1:25.000 corresponent als parcs del Garraf, d'Olèrdola i el Foix

Redacció
28/09/2015 - 00:00

Els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix disposen del nou mapa topogràfic escala 1:25.000 (MTC25) editat per l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. El mapa inclou la xarxa de camins, corriols i senders, així com els itineraris i la xarxa d'equipaments existents en aquests territoris. El mapa s'inclou dins la col·lecció "Capitals comarcals", i correspon a Vilanova i la Geltrú

Aquesta edició segueix els mapes publicats dels parcs de la Serralada Litoral i la Serralada de Marina, també inclosos dins la col·lecció de "Capitals comarcals", en aquest cas corresponent a Mataró, i el del Castell de Montesquiu, corresponent a Ripoll, i se suma als editats anteriorment sobre Parc Natural del Montseny i el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac dins la col·lecció "Espais naturals protegits", i els corresponents a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona i el Parc del Montnegre i el Corredor, inclosos dins la col·lecció "Unitats geogràfiques".

La representació del territori a escala 1:25 000 que caracteritza la sèrie MTC25 ofereix una visió detallada per tractar de manera acurada el tema de l'accessibilitat des de diferents punts de vista, com ara les activitats que s'hi desenvolupen, el medi natural, els llocs d'interès i els equipaments públics, el que els converteix en un format de gran interès i especialment atractiu tant per a professionals que usen la cartografia com per a un públic més general.

La publicació d'aquests mapes és fruit del conveni entre l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) i la Diputació de Barcelona.

Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article
Inici de les proves pilot de l’Aplicació mòbil per a la detecció de zones tranquil·les urbanes

L'entitat Science For Change coordina el projecte pilot SoundCollect, en el que s’està desenvolupant una eina gratuïta de ciència ciutadana que permet el monitoratge de dades del so a les zones urbanes tranquil·les. 

Butlletí