Ecofrego; i si netegem amb aigua neta?

Sostenible.cat
14/12/2009

Què sóc?  Un cub per fregar que consisteix en dos escorredors i dos compartiments, un per a l'aigua neta i l'altre per a la bruta. El seu disseny acaba de ser guardonat amb el Premi Delta 2009 de Plata.

En quina fase sóc més sostenible? Per què?

-Utilització: El fet de separar l'aigua bruta de la neta a l'hora de fregar, permet reduir el consum d'aigua ja que aquesta dura neta més temps. Els materials són resistents i això assegura la seva durabilitat.

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a Sostenible.cat:

(...)
16. Un impermeable que abans era una patata, i que després es pot plantar
17. Belloch, la cadira feta amb material sostenible 
18. Hymini, el carregador eòlic portàtil
19. Sunny Flower, una flor carregada d'energia
20. ECONO, estalvia aigua regant les teves plantes

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El dia 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i, malgrat l'excepcionalitat provocada per la COVID-19, la Mancomunitat La Plana ho vol celebrar amb una campanya de sensibilització adreçada a la població dels municipis mancomunats.

Article

Aquest cap de setmana l’AMB organitza un Bioblitz metropolità virtual. En el context actual, el 3r Bioblitz Metropolità aposta per la ciència ciutadana a través de les xarxes socials, en un esdeveniment que tindrà lloc als 51 parcs i les 41 platges metropolitanes.

Article

El programa Compartim un Futur de l'AMB continua donant suport a centres educatius metropolitans per desenvolupar projectes de servei comunitari o aprenentatge servei (ApS) en l'àmbit de l'educació ambiental

Butlletí