ECO, defensar el planeta sense destruir-lo

Font: Fundació Catalana de l'Esplai

25/06/2019 - 13:04

ECO és una aventura gràfica impressionant on els personatges es troben en un planeta imaginari que està a punt de xocar amb un meteorit. És un joc de supervivència i simulació en el què els jugadors/es es nodreixen del medi ambient per fabricar les seves pròpies creacions. Però atenció! Cada acció que fan afecta directament al ric i divers ecosistema que els envolta.

Els jugadors i jugadores hauran de coordinar-se i treballar en equip per aconseguir tenir un govern i una economia que permeti desenvolupar la tecnologia no contaminant ni perjudicial pel medi ambient que els ajudi a aturar el meteorit que està a punt de xocar amb el planeta.

És un joc fonamentat en l’evidència científica i que afavoreix l’esperit crític i l’habilitat per debatre a partir d’aquesta evidència com a eina essencial per evitar la destrucció del planeta. Aquí teniu el trailer oficial que no us deixarà indiferents. És un videojoc creat per instal·lar en un PC (la versió bàsica val uns 30$) i tots els textos són en anglès. És un joc promogut pel Departament d’Educació dels Estats Units d’Amèrica i avalat per Games for Change.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article
Inici de les proves pilot de l’Aplicació mòbil per a la detecció de zones tranquil·les urbanes

L'entitat Science For Change coordina el projecte pilot SoundCollect, en el que s’està desenvolupant una eina gratuïta de ciència ciutadana que permet el monitoratge de dades del so a les zones urbanes tranquil·les. 

Butlletí