Documentos TV - "Plástico por todas partes"

Font: TVE

17/01/2019 - 17:25

Des de la dècada dels 50 quan el plàstic va aparèixer a les nostres vides fins avui s’han generat més de 8.000 milions de tones. Unes quantitat equivalent a 822.000 torres Eiffel. “Estem en procés de plastificar el nostre planeta i resulta molt difícil trobar un lloc lliure de plàstics” afirma una de les científiques de la Universitat Lliure d’Amsterdam, en “Plástico por todas partes” aquest magnífic documental informa i reflexiona sobre l’excés de plàstic que ens envolta  i els greus problemes ambientals, provocats pels residus.

La producció de plàstics creix sense control. Estem produint plàstic a una escala sense precedents i sense un sistema de reutilització global.

Podeu veure el documental a la web de RTVE fins el 23 de gener. Podeu accedir-hi linkant a la imatge.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Article

El curt-documental, realitzat per Good Karma Projects , analitza la quantitat de microplàstics trobats a la Mediterrània com una manera de reflexionar sobre l'impacte negatiu per al medi ambient.

Article

#ReciCLAR és la nova campanya que impulsa la Generalitat de Catalunya amb @ecoembes i @ecovidrio. És clar, és massa evident per no fer-ho. Diposita cada residu on toca.

Butlletí