Dimecres manetes

Servei d'assessorament i autoreparació de petits aparells elèctrics i electrònics

Font: CONNECTICAT

04/04/2019 - 20:45

Tant si ets manetes com si t’agradaria ser-ho, el 4t dimecres de cada mes pots gaudir dels 'Dimecres Manetes'. En aquest espai podràs aprendre a reparar els teus petits aparells elèctrics i electrònics. No cal que disposis d’eines ni saber-ne gaire, un expert t'explicarà com reparar-lo i disposaràs d’eines per fer-ho.  Els 'Dimecres Manetes' és un servei de l'Ajuntament de Rubí basat en el concepte dels 'Café Repair' estesos per tota Europa. Aquests són espais de lliure accés on tot gira entorn a la reparació. L’objectiu d'aquests espais és promoure la cultura de la reparació i del manteniment de petits estris elèctrics i electrònics i, així, evitar que aquests objectes esdevinguin residus.


Categories: 

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Article

El curt-documental, realitzat per Good Karma Projects , analitza la quantitat de microplàstics trobats a la Mediterrània com una manera de reflexionar sobre l'impacte negatiu per al medi ambient.

Article

#ReciCLAR és la nova campanya que impulsa la Generalitat de Catalunya amb @ecoembes i @ecovidrio. És clar, és massa evident per no fer-ho. Diposita cada residu on toca.

Butlletí