Dia Mundial de l'Aigua 2020

Font: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

19/02/2020 - 14:00

 

El Dia Mundial de l'Aigua (World Water Day) se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça. 

L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua.

El tema del Dia Mundial de l'Aigua 2020 tracta l’aigua i el canvi climàtic, i com es vinculen de manera inextricable les dues. L’adaptació als efectes de l’aigua del canvi climàtic protegirà la salut i salvarà vides, lL’ús d’aigua de manera més eficient reduirà els gasos d’efecte hivernacle dels sistemes de tractament.

No ens podem permetre esperar. Tothom hi té un paper a jugar.

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat és l'espai de coordinació on les diverses administracions supramunicipals han ofert recursos als ens locals per al Dia Mundial de l'Aigua 2010. Podeu veure aquí les ofertes de recursos per als ens locals de l'Agència Catalana de l'Aigua, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El primer pas per estalviar aigua és saber quanta en consumeixes. Amb aquest interactiu us ensenyem a fer-ho en molt pocs passos.

Article

El Concurs juvenil de curtmetratges Senat pel clima té per objecte fomentar la implicació dels joves creadors en la consecució dels objectius mediambientals de l'Agenda 2030.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Butlletí