Convocatòria de subvencions per a empreses i entitats de la Xarxa de Parcs Naturals

23/01/2017 - 12:22

La Diputació de Barcelona ha obert una convocatòria de subvencions per a empreses i entitats situades en municipis de l’àmbit de la Xarxa de Parcs Naturals. L’objectiu de la convocatòria és fomentar les activitats d’explotacions forestals, empreses agrícoles, ramaderes i de serveis, així com per a la millora d’habitatges i restauració del patrimoni arquitectònic i de les entitats culturals i les instal·lacions tèrmiques amb biomassa. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 15 de març.

Es tracta de subvencions en l’àmbit del Parc Natural del Montseny, Parc del Castell de Montesquiu, Espai Natural de les Guilleries-Savassona, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina, Parc del Garraf, Parc d'Olèrdola, Parc del Foix i Parc Natural de la Serra de Collserola.

Per a la línia de subvenció de les instal·lacions tèrmiques amb biomassa i per a les entitats culturals, en el cas exclusiu del Montseny, l'àmbit de vigència s'amplia a tot el declarat Reserva de la Biosfera dins de la província de Barcelona. De la mateixa manera, en el cas de les empreses de serveis, al Montseny i a Sant Llorenç del Munt i l’Obac l’àmbit s’amplia  al territori inclòs en la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS).

D’acord amb la convocatòria, les activitats o projectes subvencionats s'hauran de realitzar dins del període comprés entre l'1 de gener del 2017 al 30 de juny del 2018, excepte per a les activitats de les entitats culturals que hauran d'executar-se entre l’1 de gener i el 31 de desembre del 2017.

Per a més informació: Bases de la convocatòria


 

Categories: 

Relacionats

Article

Quatre municipis protagonitzen documentals per conscienciar de la reducció de plàstics.

Article
L’aigua, un dret humà fonamental per al desenvolupament sostenible

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, s’ha inaugurat a Breda la instal·lació «REFLƎX: L’aigua, un dret humà fonamental per al desenvolupament sostenible», un projecte participatiu de la Coordinadora d'ONG Solidàries i la Diputació de Girona que promou els objectius de desenvolupament sostenible (ODS). 

Article
Primera gran exposició a l’Hivernacle de la Ciutadella

La mostra, organitzada per l’Institut Municipal de Parcs i Jardins, ofereix una visió completa sobre el passat, el present i el futur dels hivernacles. L’exposició va dirigida a tots els públics i és gratuïta. S’allargarà fins al 8 de desembre i es podrà visitar cada dia entre les 10.00 i les 20.00 hores.

Butlletí