Convocatòria de subvencions per a empreses i entitats de la Xarxa de Parcs Naturals

23/01/2017 - 12:22

La Diputació de Barcelona ha obert una convocatòria de subvencions per a empreses i entitats situades en municipis de l’àmbit de la Xarxa de Parcs Naturals. L’objectiu de la convocatòria és fomentar les activitats d’explotacions forestals, empreses agrícoles, ramaderes i de serveis, així com per a la millora d’habitatges i restauració del patrimoni arquitectònic i de les entitats culturals i les instal·lacions tèrmiques amb biomassa. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 15 de març.

Es tracta de subvencions en l’àmbit del Parc Natural del Montseny, Parc del Castell de Montesquiu, Espai Natural de les Guilleries-Savassona, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina, Parc del Garraf, Parc d'Olèrdola, Parc del Foix i Parc Natural de la Serra de Collserola.

Per a la línia de subvenció de les instal·lacions tèrmiques amb biomassa i per a les entitats culturals, en el cas exclusiu del Montseny, l'àmbit de vigència s'amplia a tot el declarat Reserva de la Biosfera dins de la província de Barcelona. De la mateixa manera, en el cas de les empreses de serveis, al Montseny i a Sant Llorenç del Munt i l’Obac l’àmbit s’amplia  al territori inclòs en la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS).

D’acord amb la convocatòria, les activitats o projectes subvencionats s'hauran de realitzar dins del període comprés entre l'1 de gener del 2017 al 30 de juny del 2018, excepte per a les activitats de les entitats culturals que hauran d'executar-se entre l’1 de gener i el 31 de desembre del 2017.

Per a més informació: Bases de la convocatòria


 

Categories: 

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Article

L'AMAP i AEOPAS llencen una campanya de sensibilització adreçada a la ciutadania per a promoure l'ús responsable de l'aigua a les llars.

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Butlletí