Convocat el Premi Escoles Verdes per al 2019

Font: Generalitat de Catalunya

17/07/2019 - 13:30

El poden sol·licitar els centres educatius de Catalunya que disposen del Distintiu d'escola verda que atorga la Generalitat de Catalunya, el termini per presentar les candidatures s’acaba el 7 d’octubre.

El premi es convoca en 3 categories:

Reconeixement a una trajectòria de millora continuada.

Reconeixement a una actuació singular de transformació o millora del seu entorn dins o fora del centre educatiu.

Reconeixement a un treball en xarxa, realitzat conjuntament amb altres agents del territori.

El termini per presentar les candidatures s’acaba el 7 d’octubre, i poden proposar candidatures les persones físiques, persones jurídiques o ens locals. Les candidatures s’han de pre- sentar a proposta de tercers, és a dir, que no sigui el mateix centre educatiu que es proposi, ni tenir cap vinculació jurídica amb el centre educatiu per al qual se sol·licita el premi.

Més informació del Premi Escoles Verdes 2019


 

Categories: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article

Del 22 al 28 d'abril d'aquest 2024 se celebra a Catalunya la Setmana Sense Soroll que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la difusió, sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria.

Butlletí