Convocat el Premi Escoles Verdes per al 2019

Font: Generalitat de Catalunya

17/07/2019 - 13:30

El poden sol·licitar els centres educatius de Catalunya que disposen del Distintiu d'escola verda que atorga la Generalitat de Catalunya, el termini per presentar les candidatures s’acaba el 7 d’octubre.

El premi es convoca en 3 categories:

Reconeixement a una trajectòria de millora continuada.

Reconeixement a una actuació singular de transformació o millora del seu entorn dins o fora del centre educatiu.

Reconeixement a un treball en xarxa, realitzat conjuntament amb altres agents del territori.

El termini per presentar les candidatures s’acaba el 7 d’octubre, i poden proposar candidatures les persones físiques, persones jurídiques o ens locals. Les candidatures s’han de pre- sentar a proposta de tercers, és a dir, que no sigui el mateix centre educatiu que es proposi, ni tenir cap vinculació jurídica amb el centre educatiu per al qual se sol·licita el premi.

Més informació del Premi Escoles Verdes 2019


 

Categories: 

Relacionats

Article

L'exposició itinerant «Metròpolis Verda» obre aquest dimarts, dia 29 d'octubre, les seves portes a la Biblioteca del Fondo, per donar a conèixer la rellevància dels espais verds metropolitans.

Article

I si poguessis dissenyar la teva pròpia ciutat? Una ciutat sostenible i respectuosa amb la vida, la salut de les persones i el medi ambient? Això és el que et proposa Urban Climate Architect , un joc online creat a la Universitat de Hamburg. Pots jugar a través de la web del joc.

Article

Saps quant menjar es llença al món? Has pensat mai quines conseqüències té aquest problema? I tu, què faries per fer-hi front? L'organització Espigoladors busca infants i joves amb idees originals i ganes de transformar el món. Si tens entre 6 i 17 anys participa al Premi #elmenjarnoesllença i sigues part de la solució!

Butlletí