Convocat el Premi Escoles Verdes per al 2019

Font: Generalitat de Catalunya

17/07/2019 - 13:30

El poden sol·licitar els centres educatius de Catalunya que disposen del Distintiu d'escola verda que atorga la Generalitat de Catalunya, el termini per presentar les candidatures s’acaba el 7 d’octubre.

El premi es convoca en 3 categories:

Reconeixement a una trajectòria de millora continuada.

Reconeixement a una actuació singular de transformació o millora del seu entorn dins o fora del centre educatiu.

Reconeixement a un treball en xarxa, realitzat conjuntament amb altres agents del territori.

El termini per presentar les candidatures s’acaba el 7 d’octubre, i poden proposar candidatures les persones físiques, persones jurídiques o ens locals. Les candidatures s’han de pre- sentar a proposta de tercers, és a dir, que no sigui el mateix centre educatiu que es proposi, ni tenir cap vinculació jurídica amb el centre educatiu per al qual se sol·licita el premi.

Més informació del Premi Escoles Verdes 2019


 

Categories: 

Relacionats

Article

Des de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, en coordinació amb la Xarxa de Biblioteques Municipals organitzem un seguit de tallers de contacontes del llibre El senyor Riu, per sensibilitzar als infants sobre el cicle de l’aigua.

Article

La Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) d'aquest any tindrà com a lema "Per una mobilitat sense emissions" i se celebrarà del 16 al 22 de setembre. Des de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat us hem recopilat alguns recursos educatius virtuals per a promoure la Setmana i animar als ens locals a adherir-vos amb accions de difusió virtuals.

Article
El canvi comença a casa. Jo trio, jo actuo

Europa celebra enguany la Setmana Europea de l'Energia Sostenible del 22 al 26 de juny amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

Butlletí