Consells per evitar el malbaratament

Font: Ajuntament de Lleida

04/12/2020 - 15:32

Recull de 7 vídeos amb receptes i bones pràctiques per evitar el malbaratament d’aliments i la producció innecessària de residus, dins la campanya “El Menjar no es llença. Passa’t al Bon aPROFITament” de l'Ajuntament de Lleida. A càrrec d’Amanda Bataller (@amandabataller).


 

Municipis: 
SegriàLleida

Relacionats

Article
Pla obert de la presentació de Lleida #PelClima, amb representants de la restauració, Coca Cola i Turisme de Lleida, el 4 d'octubre del 2021. (Horitzontal)  Pla obert de la presentació de Lleida #PelClima, amb representants de la restauració, Coca Cola i Turisme de Lleida

Pla obert de la presentació de Lleida #PelClima, amb representants de la restauració, Coca Cola i Turisme de Lleida, el 4 d'octubre del 2021. (Horitzontal) Pla obert de la presentació de Lleida #PelClima, amb representants de la restauració, Coca Cola i Turisme de Lleida

Hostelería #PorElClima va néixer després de la crida mundial de l’Acord de París per adoptar mesures que contribuïssin a frenar l’emergència climàtica. És una plataforma virtual que reuneix els establiments d’hosteleria que han decidit comprometre’s amb la societat, amb l’entorn i amb un futur millor. S’hi han adherit 41 restaurants lleidatans.

Article

Els projecte de Sostenibilitat Alimentaria del Consell Comarcal del Vallès Occidental, que fomenta l’aprofitament alimentari en diferents àmbits, ha estat distingits amb el premi “Acció Climàtica” dels Premis ACM, de l’Associació Catalana de Municipis. Aquests guardons volen distingir iniciatives locals singulars en diferents àmbits. El conseller comarcal d’Educació i formació, Manolo Robles, va recollir dissabte el guardó. La consellera de Drets Socials, Míriam Casaramona, també va assistir al lliurement.

Article

Recentment s'ha posat en marxa l’hort del Mercat de la Vall d'Hebron - Teixonera, un projecte municipal gestionat per la cooperativa Tarpuna.

Butlletí