Consells d'estalvi energètic a la llar per la situació de teletreball i confinament

Font: Consell Comarcal del Vallès Occidental

31/03/2020 - 09:00

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha elaborat una llista amb una sèrie de recomanacions a tenir en compte per l'estalvi energètic a la llar, durant la situació actual de teletreball i confinament derivada de la crisi del Coronavirus.

És important mantenir una temperatura d'entre 19 i 21 graus a l'habitatge, ventilar tres cops al dia la llar durant 5 minuts i aprofitar la llum del sol durant el teletreball. També és recomanable fomentar la lectura i jocs entre els infants per reduir l'ús de pantalles i abaixar les persianes a la nit per mantenir la calor de les habitacions, entre les altres mesures que s'adjunten.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La Xarxa va ha aprovat a la 20a Assemblea general, celebrada via telemàtica el 15 de setembre del 2020; la Declaració per una recuperació verda i socialment justa. Aquest compromís per una recuperació verda, justa i perdurable, ha d’incloure l’ambició de la neutralitat climàtica, la transició energètica, l’economia circular, la mobilitat sostenible, un espai públic obert a les persones, la biodiversitat urbana, un sistema alimentari just i l'educació ambiental com a eina essencial de resposta a la crisi. Tots aquests àmbits d’actuació ofereixen solucionsals reptes ambientals i socials i oportunitats d’estímul econòmic.

Article

Rubí Brilla proposa diferents mesures d’estalvi adreçades als comerços que aquests dies estan tancats a causa del confinament decretat per contenir la COVID-19.

Article

L'Institut Català de l'Energia difon aquesta infografia amb els conceptes i les dades claus sobre el vehicle elèctric!

Butlletí