Consells d'estalvi energètic a la llar per la situació de teletreball i confinament

Font: Consell Comarcal del Vallès Occidental

31/03/2020 - 09:00

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha elaborat una llista amb una sèrie de recomanacions a tenir en compte per l'estalvi energètic a la llar, durant la situació actual de teletreball i confinament derivada de la crisi del Coronavirus.

És important mantenir una temperatura d'entre 19 i 21 graus a l'habitatge, ventilar tres cops al dia la llar durant 5 minuts i aprofitar la llum del sol durant el teletreball. També és recomanable fomentar la lectura i jocs entre els infants per reduir l'ús de pantalles i abaixar les persianes a la nit per mantenir la calor de les habitacions, entre les altres mesures que s'adjunten.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Rubí Brilla proposa diferents mesures d’estalvi adreçades als comerços que aquests dies estan tancats a causa del confinament decretat per contenir la COVID-19.

Article

Amb l’eslògan ‘Si vols ajudar, només has de reciclar’ els diners que s’estalviïn en la recollida de residus es destinaran a combatre els efectes de la crisi sanitària.

Notícia
Es presenta el Primer informe global sobre energies renovables d'IRENA

La primera perspectiva mundial de les renovables de l'Agència Internacional de les Energies Renovables (IRENA) mostra que la descarbonització del sistema energètic dóna suport a la recuperació a curt termini després de la COVID-19, alhora que permet crear economies i societats inclusives i resilients.

Butlletí