Concurs fotogràfic #Objectiuspelcanvi

Font: Las Naves

28/11/2018 - 12:04

La fundació municipal de l’Ajuntament de València, València Clima i Energia, en col·laboració amb el centre d’innovació Las Naves convoca per primera vegada el concurs fotogràfic “Objectius pel canvi”, que busca conscienciar i visibilitzar les causes i conseqüències del canvi climàtic a la nostra vida diària. 

Eres conscient de la necessitat que té el planeta de ser escoltat i cuidat? Saps que està a les nostres mans protegir-lo per tal de poder conservar una terra fèrtil i generosa? Ens ajudes a parlar d’energia, de contaminació, de xicotets gestos, de canvis socials, de consum responsable, de l’aigua, de biodiversitat, de com ens movem, de residus i reparacions, del teu dia a dia?

Volem que sigueu els nostres ulls i treballar en común per tal de visibilitzar els problemes, més que evidents, del canvi climàtic al nostre entorn i a les nostres vides.

Volem que vos involucreu per tal de conscienciar del que fem malament, del que fem bé i, sobretot, del que ens queda per fer per a preservar el nostre entorn més immediat.

Volem que ens ajudeu a transmetre la possibilitat de ralentitzar un procés que ja està en marxa, però que a les nostres mans està contindre.

Participa al concurs fotogràfic OBJECTIUS PEL CANVI, amb dos categories a les quals participar i reptes que posaran a prova la teua capacitat visual i comunicativa.

Hi ha molts premis! I si guanyes, la teua imatge podrà ser vista per milers de persones…

Ens acompanyes?

#CanviaPelCanvi! #Moviment pel Canvi

Passos per a participar en el concurs de fotografia #OBJECTIUSPELCANVI

El concurs té tres categories:

  • Reportatge (per a aquesta modalitat consulta la següent pàgina)
  • Instagram
  • Reptes

Consulta les bases del concurs, cada categoria té uns requisits concrets. Però les tres categories requereixen inscripció prèvia (gratuïta) a través del formulari que pots trobar aquí


 

Categories: 
Municipis: 
País Valencià
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Publicació

La justícia climàtica des d’una perspectiva interseccional ens marca el camí que les polítiques públiques del canvi climàtic, les dels eixos de desigualtat i les “polítiques verdes” han de seguir per assegurar l’efectivitat de les seves accions. 

Article
Dia Mundial de l'Aigua 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article

L’equip de gènere de la Secretaria d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya ha organitzat la jornada Dones que ens inspiren, Acció Climàtica en Femení, on s’ha destacat la incidència que pot tenir la presència i acció de les dones en àmbits tradicionalment masculinitzats, com és el sector ambiental.

Butlletí