Concurs: "Donem Forma al Reciclatge"

Font: Ajuntament de Sant Quirze de Safaja

09/03/2020 - 11:09

L'experiència del porta a porta està donant tants bons resultats a Sant Quirze Safaja que han creat el  I concurs de reciclatge anomenat "Donem forma al reciclatge". Es tracta de crear qualsevol element original i creatiu, elaborat amb objectes reciclats.

Dintre dels requeriments del concurs s'especifica que com a mínim s'ha d'utilitzar un element de cada fracció de reciclatge: orgànica, paper/cartró, envasos, vidre i resta. Els treballs poden ser en grup o treballs individuals. Hi haurà premi al més original i al més creatiu. Podeu consular aquí  les bases, dates i més informació.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Amb l’eslògan ‘Si vols ajudar, només has de reciclar’ els diners que s’estalviïn en la recollida de residus es destinaran a combatre els efectes de la crisi sanitària.

Article

Sabeu que hi posem al contenidor groc dels envasos? Anem a la planta de triatge de la Mancomunitat Penedès-Garraf per veure in-situ com ho fem els consumidors.

Article

Residus Vallès ha iniciat l’elaboració d’una sèrie de diferents vídeos adreçats a les famílies i els infants, que contenen diferents activitats per fer a casa. Amb aquests vídeos, Residus Vallès vol contribuir a la sensibilització dels infants a casa, seguint amb la tasca que el Consorci fa habitualment a les escoles de la comarca. 

Butlletí