CONAMA reconeixerà els millors projectes locals per al desenvolupament sostenible

Font: CONAMA
14/07/2013 - 00:00

El teu municipi ha dut a terme algun projecte interessant que promogui un desenvolupament sostenible? Per sisè any consecutiu, la Fundación CONAMA llança el Premi CONAMA a la Sostenibilitat de Petits i Mitjans Municipis, un guardó que vol distingir les millors iniciatives locals a favor de la sostenibilitat.

Fins al 21 d'octubre totes les entitats locals d'Espanya (ajuntaments, entitats supramunicipals i associacions) amb una població de menys de 30.000 habitants poden presentar la seva candidatura a aquest guardó, de caràcter honorífic. Aquest premi organitzat per la Fundació CONAMA i patrocinat per la Diputació Provincial de Granada, estableix dues categories: menys de 5.000 habitants i entre 5.000 i 30.000 habitants ambdós inclosos. En edicions anteriors s'han presentat més de 400 candidatures procedents de tota la geografia espanyola.

El Premi CONAMA a la Sostenibilitat pretén donar visibilitat a aquells projectes d'àmbit local que puguin servir d'exemple a altres localitats del país i reconèixer de forma pública el treball dels municipis o entitats locals que contribueixin a avançar en sostenibilitat. Comptabilitzant les quatre edicions anteriors ja s'han presentat a aquest premi prop de 400 projectes.

Els guanyadors es decideixen a partir de nou vots. Els vuit de cadascun dels membres d'un jurat d'experts en sostenibilitat i un novè que depèn dels resultats de les votacions a Internet. Aquests premis es lliuraran durant el Fòrum CONAMA sobre Desenvolupament Territorial Sostenible, que se celebrarà a Granada de l'11 al 12 de novembre.

Etiquetes: 

Relacionats

Article
Inici de les proves pilot de l’Aplicació mòbil per a la detecció de zones tranquil·les urbanes

L'entitat Science For Change coordina el projecte pilot SoundCollect, en el que s’està desenvolupant una eina gratuïta de ciència ciutadana que permet el monitoratge de dades del so a les zones urbanes tranquil·les. 

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Butlletí