Compte enrera per la 12a Assemblea General de la Xarxa

Redacció
14/02/2012

La Dotzena Assemblea General se celebrarà a Vic el proper 22 de febrer, com a pòrtic a la 1a Fira de la Biomassa Forestal. A l'Assemblea General, que inicia aquest nou mandat, caldrà renovar els càrrecs de govern (Presidència, Vice-presidències i Vocals de la Comissió de Seguiment) i aprovar el Pla estratègic pels propers quatre anys. 

En aquest sentit, s'encoratja als membres a assistir-hi - acompanyats dels tècnics/ques si es considera oportú - per tal de compartir les necessitats i interessos dels municipis, intercanviar experiències i conèixer-se tots plegats. 

L'ajuntament de Vic ofereix la possibilitat de realitzar visites tècniques a instal·lacions de calefacció amb biomassa a Vic i la comarca d'Osona, aprofitant l'avinentesa que del 23 al 25 de febrer es celebrarà al Recinte Firal de Vic la 1a Fira de la Biomassa Forestal.

 

Tota la informació es pot consultar a la web de l'Assemblea.

 

Relacionats

Article

Les recents actuacions realitzades tenen per objectiu mantenir una riera sana, amb un bosc de ribera ben desenvolupat i millorar la diversitat. Paral·lelament, aquestes garanteixen la convivència amb els usuaris i les usuàries de l’espai i minimitzen els riscos.

Article

La Gerència d'Ecologia Urbana acaba de licitar el nou contracte de "recollida selectiva de residus especials als locals adscrits als Districtes i Gerències de l'Ajuntament i altres centres públics a la ciutat de Barcelona", pel període 2020-2021, amb mesures de contractació pública sostenible. Des de finals de febrer, la recollida dels tòners usats, les piles (alcalines i de botó) i el petit material tecnològic (cablejat, ratolins, teclats, telèfons, en funcionament i en desús) l'executarà Engrunes, l'empresa de foment de l'ocupació guanyadora dels dos lots del concurs públic, cadascun d'ells amb els edificis públics de 5 districtes de Barcelona.

Article

El projecte, liderat per la Diputació, donarà servei a l’Escola, lo Centro, l’edifici de Cal metge vell, l’Ajuntament i l’Aurera, reduirà les emissions de CO2 i estalviarà prop de 22.000 euros l’any

Butlletí