Compte enrera per la 12a Assemblea General de la Xarxa

Redacció
14/02/2012

La Dotzena Assemblea General se celebrarà a Vic el proper 22 de febrer, com a pòrtic a la 1a Fira de la Biomassa Forestal. A l'Assemblea General, que inicia aquest nou mandat, caldrà renovar els càrrecs de govern (Presidència, Vice-presidències i Vocals de la Comissió de Seguiment) i aprovar el Pla estratègic pels propers quatre anys. 

En aquest sentit, s'encoratja als membres a assistir-hi - acompanyats dels tècnics/ques si es considera oportú - per tal de compartir les necessitats i interessos dels municipis, intercanviar experiències i conèixer-se tots plegats. 

L'ajuntament de Vic ofereix la possibilitat de realitzar visites tècniques a instal·lacions de calefacció amb biomassa a Vic i la comarca d'Osona, aprofitant l'avinentesa que del 23 al 25 de febrer es celebrarà al Recinte Firal de Vic la 1a Fira de la Biomassa Forestal.

 

Tota la informació es pot consultar a la web de l'Assemblea.

 

Relacionats

Article

Un total de 110 alumnes de 1r Cicle d’ESO han trepitjat durant aquesta setmana les dues “Habitacions” dels Mals Fums instal·lades al Parc Central del Vallès a Sabadell, amb una valoració positiva per part de docents i alumnat.

Article

Un total de 13 escoles de la ciutat participen en aquesta experiència educativa integral entorn de l’estalvi i l’eficiència energètica

Article

El dijous 12 de desembre, l'Ajuntament de Granollers participarà a la COP25 en el marc de la Zona Verda, l'espai de participació social de la Convenció Marc de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic.

Butlletí