Compte enrera per la 12a Assemblea General de la Xarxa

Redacció
14/02/2012

La Dotzena Assemblea General se celebrarà a Vic el proper 22 de febrer, com a pòrtic a la 1a Fira de la Biomassa Forestal. A l'Assemblea General, que inicia aquest nou mandat, caldrà renovar els càrrecs de govern (Presidència, Vice-presidències i Vocals de la Comissió de Seguiment) i aprovar el Pla estratègic pels propers quatre anys. 

En aquest sentit, s'encoratja als membres a assistir-hi - acompanyats dels tècnics/ques si es considera oportú - per tal de compartir les necessitats i interessos dels municipis, intercanviar experiències i conèixer-se tots plegats. 

L'ajuntament de Vic ofereix la possibilitat de realitzar visites tècniques a instal·lacions de calefacció amb biomassa a Vic i la comarca d'Osona, aprofitant l'avinentesa que del 23 al 25 de febrer es celebrarà al Recinte Firal de Vic la 1a Fira de la Biomassa Forestal.

 

Tota la informació es pot consultar a la web de l'Assemblea.

 

Relacionats

Article

L'anàlisi, a càrrec de l'Institut Cerdà i finançat per l'AMB, pretén detectar oportunitats i millorar els processos productius de les empreses locals 

Article
Es presenten els resultats de l’estudi de seguiment de poblacions d’amfibis de Manresa

L’estudi revela que la capital del Bages té un potencial ecològic interessant per a la conservació dels amfibis, amb un bon nombre d’espècies presents, però en un estat subòptim de conservació, amb poblacions petites i poc diverses.

Article

Es tracta d’un nou òrgan de participació ciutadana que vetllarà per l’entorn natural del municipi i treballarà polítiques locals contra el canvi climàtic.

Butlletí