Com afecta la contaminació al cos humà?

Font: ciutatsquevolem.isglobal.org

09/12/2019 - 12:54

Aquesta infografia d'ISGlobal mostra de manera extensa i acurada quins són els impactes de la contaminació de l'aire al cos humà.

https://www.isglobal.org/documents/10179/6304118/08-isglobal-cuerpo-eng-animado.gif/54d628df-4801-4524-a829-2cef8ae7cf17?t=1519818656000


 

Categories: 

Relacionats

Article

Impulsada per Miquel Ortega i amb el suport de la Fundació ENT, Contaminació Barcelona és una web que conté informació rigorosa sobre la contaminació a Barcelona que complementa la informació usualment facilitada pels mitjans.

Article

Aquesta eina ha estat desenvolupada per l'entitat Eixample Respira en resposta a la problemàtica de la contaminació atmosfèrica i la seva especial afectació en els infants en edat escolar. Forma part també d'una campanya per visibilitzar aquesta problemàtica i instar les autoritats a prendre mesures urgents per assegurar el dret dels infants a respirar un aire net i mantenir la salut i un desenvolupament cerebral saludable.

Article

Confinem els cotxes, recuperem la ciutat! és una campanya de la Plataforma per la Qualitat de l'Aire. En aquesta acció es demana un pla de desconfinament en què es prioritzin les persones i la mobilitat justa i sostenible envers l'ús del vehicle privat. "La contaminació atmosfèrica ens afecta greument la salut i agreuja els efectes de la Covid-19. Volem recuperar les nostres ciutats. Unes ciutats saludables i que cuidin del nostre clima. Confinem els cotxes, recuperem la ciutat!"

Butlletí