“Cities Race to Zero”: compromís per reduir el 50% de les emissions de carboni el 2030

12/11/2021 - 09:55

Les ciutats agrupades a la xarxa C40, entre les quals es troba Barcelona, han presentat a la Cimera Mundial del Clima de Glasgow una campanya que vol aconseguir disminuir l’ús de carboni per prevenir amenaces futures, crear llocs de treball dignes i promoure un creixement inclusiu i sostenible.

De moment s’han adherit a la campanya “Cities Race to Zero” un total de 1.053 ciutats i governs locals de 75 països, que representen uns 880 milions de persones. L’objectiu és arribar a 10.000 ciutats, així com reunir el suport d’empreses, regions i inversors.

Les grans àrees urbanes són clau per fer front a l’emergència climàtica i les desigualtats. En aquest sentit, en la presentació de la campanya de compromís s’hi han destacat com a exemples el projecte Superilla Barcelona i la comercialitzadora elèctrica Barcelona Energia.


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

El Pacte de Viladecans pel Clima inicia el curs 2023-2024 amb una trobada de la Taula a la Casa de les Abelles

Article

Integrar plantes silvestres comestibles en el sistema alimentari pot suposar una estratègia d’adaptació al canvi climàtic. Sota aquesta premissa, les organitzacions Eixarcolant, Tarpuna i Restaurantes Sostenibles, estan duent a terme un projecte per fomentar i facilitar la producció, distribució i consum d'aquest tipus de plantes a Barcelona.
 

Butlletí