Celebra el #SantJordiDocAmbCat amb recomanacions de recursos ambientals

Font: Generalitat de Catalunya

22/04/2020 - 13:02

Del 20 al 26 d'abril, les persones vinculades a biblioteques ambientals catalanes de la xarxa DocAmbCat compartiran a les webs i xarxes socials recomanacions de llibres, jocs, vídeos, fotos, activitats... relacionades amb la natura i el medi ambient.

En aquests temps de confinament, les biblioteques ambientals catalanes també volem compartir recomanacions de recursos ambientals per celebrar aquest Sant Jordi tan especial.

Les prescripcions poden ser a títol particular (bibliotecària, usària...) o institucional, i només s'ha de fer constar el títol del recurs, que es pot acompanyar d'una foto o vídeo, la biblioteca a la qual estàs vinculat i el hastag de la iniciativa: #SantJordiDocAmbCat. Les plataformes de difusió són facebook, twitter i/o instagram.

Més informació:


 

Categories: 

Relacionats

Article

Amb el suport de Barcelona Activa, el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) posa en marxa una xarxa per fomentar les iniciatives de turisme responsable, i un programa d’assessorament sobre el terreny per al turisme ambientalment responsable. 25 establiments o projectes es beneficiaran d’un assessorament gratuït amb l’objectiu d’impulsar accions que redueixin la petjada ecològica de les activitats i establiments turístics.

Article

La Diputació de Barcelona, a través de l’Oficina de Prevenció Municipal d’Incendis Forestals i Desenvolupament Agrari, ha dissenyat un informe interactiu per a les dades recollides per l’operatiu de la campanya del Pla de Vigilància contra incendis forestals PVI 2020. L’objectiu és millorar i facilitar l’accés a les dades a tots els usuaris, per la qual cosa s’ha elaborat aquesta guia d´ús.

Article

Nou canal de Twitter sobre les activitats de suport a la gestió ambiental i l'acció climàtica local de la Diputació de Barcelona.

Butlletí