Can Tauler i La Horda impulsen el projecte ‘Joves per la Natura’ a Montcada i Reixac

18/03/2022 - 18:30

Una cinquantena d’alumnes dels instituts Montserrat Miró, La Ribera, La Ferreria i La Salle han realitzat accions directes amb l’objectiu de millorar la biodiversitat del municipi i motivar la conscienciació sobre l’emergència climàtica entre el col·lectiu jove.

Una cinquantena de joves de diferents instituts de Montcada i Reixac han participat durant aquest curs al projecte ‘Joves per la Natura’, que ha impulsat l’Espai Jove Can Tauler amb l’associació ecologista La Horda. L’alumnat de Servei Comunitari des instituts Montserrat Miró, La Ribera, La Ferreria i La Salle han portat a terme accions directes amb l’objectiu de millorar la biodiversitat del municipi i motivar la conscienciació i reflexió entre el col·lectiu jove sobre la situació d’emergència climàtica que viu el planeta. Aquestes accions han consistit en plantar i regar més de 50 arbustos nadius, instal·lar una dotzena de caixes nius per a ocells i recollir escombraries de manera selectiva.

  • Aquestes accions han consistit en plantar i regar més de 50 arbustos nadius, instal·lar una dotzena de caixes nius per a ocells i recollir escombraries de manera selectiva.
  • El projecte es continuarà fent properament a Collserola amb una trentena d’alumnes de l’escola La Ginesta en el marc de les jornades Let’s Clean Europe que impulsa l’Agència de Residus de Catalunya.

‘Joves per la Natura’ es continuarà fent properament, en una data encara per confirmar, amb una trentena d’alumnes de 3r de la ESO de l’escola La Ginesta. Aquesta acció es portarà a terme a la part de Collserola que està al costat del centre educatiu i s’emmarcaran dins les jornades Let’s Clean Europe que impulsa l’Agència de Residus de Cataluny.


 

Municipis: 
Vallès OccidentalMontcada i Reixac
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Manresa, amb el suport de la Diputació de Barcelona i els centres educatius de la ciutat, ha engegat un projecte per tal que l’alumnat d’ESO de la ciutat identifiqui els rius d’orenetes, falciots i ballesters que nien als edificis de la ciutat i en facilitin la protecció municipal. El projecte, que començarà amb una prova pilot a la Salle de Manresa, té l’objectiu de conservar la biodiversitat urbana de Manresa i fomentar la conscienciació de l’alumnat sobre la importància de preservar-la, ja que és un patrimoni cada cop més valorat pels seus beneficis ambientals i socials.

Article


L’Espai Natural del Remolar-Filipines, a Viladecans, va estrenar el seu centre d’informació renovat i ho va fer coincidir amb la celebració del Dia Mundial dels Ocells, diumenge, 2 d’octubre.

Article

L'alumnat ha procedit d’una desena de centres educatius de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Malgrat de Mar.

Butlletí