Can Tauler i La Horda impulsen el projecte ‘Joves per la Natura’ a Montcada i Reixac

18/03/2022 - 18:30

Una cinquantena d’alumnes dels instituts Montserrat Miró, La Ribera, La Ferreria i La Salle han realitzat accions directes amb l’objectiu de millorar la biodiversitat del municipi i motivar la conscienciació sobre l’emergència climàtica entre el col·lectiu jove.

Una cinquantena de joves de diferents instituts de Montcada i Reixac han participat durant aquest curs al projecte ‘Joves per la Natura’, que ha impulsat l’Espai Jove Can Tauler amb l’associació ecologista La Horda. L’alumnat de Servei Comunitari des instituts Montserrat Miró, La Ribera, La Ferreria i La Salle han portat a terme accions directes amb l’objectiu de millorar la biodiversitat del municipi i motivar la conscienciació i reflexió entre el col·lectiu jove sobre la situació d’emergència climàtica que viu el planeta. Aquestes accions han consistit en plantar i regar més de 50 arbustos nadius, instal·lar una dotzena de caixes nius per a ocells i recollir escombraries de manera selectiva.

  • Aquestes accions han consistit en plantar i regar més de 50 arbustos nadius, instal·lar una dotzena de caixes nius per a ocells i recollir escombraries de manera selectiva.
  • El projecte es continuarà fent properament a Collserola amb una trentena d’alumnes de l’escola La Ginesta en el marc de les jornades Let’s Clean Europe que impulsa l’Agència de Residus de Catalunya.

‘Joves per la Natura’ es continuarà fent properament, en una data encara per confirmar, amb una trentena d’alumnes de 3r de la ESO de l’escola La Ginesta. Aquesta acció es portarà a terme a la part de Collserola que està al costat del centre educatiu i s’emmarcaran dins les jornades Let’s Clean Europe que impulsa l’Agència de Residus de Cataluny.


 

Municipis: 
Vallès OccidentalMontcada i Reixac
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Jardí Agroecològic de Barberà del Vallès va acollir la seva primera visita escolar el passat 16 de maig. Va ser l'alumnat de 3r de primària de l’Escola Del Bosc qui va inaugurar aquest espai que neix amb la voluntat de desenvolupar experiències i activitats educatives relacionades amb l’agroecologia i el medi ambient per a la ciutadania, escoles, famílies i empreses.

Article


L’Espai Natural del Remolar-Filipines, a Viladecans, va estrenar el seu centre d’informació renovat i ho va fer coincidir amb la celebració del Dia Mundial dels Ocells, diumenge, 2 d’octubre.

Article

Prop de 5.500 estudiants han participat en el programa educatiu ‘Descobreix el riu’ durant aquest curs escolar. Els alumnes han procedit d’una norantena de centres educatius de 33 municipis de les conques del Besòs i de la Tordera.

Butlletí