Campanya "excuses o separes?"

Font: Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental

20/11/2018 - 10:48

Campanya de sensibilització ambiental del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental que durant els propers 4 mesos es farà a la comarca per tal de fomentar el reciclatge. Aquesta campanya, amb el lema “Excuses o separes” vol incidir en totes aquelles persones que encara no reciclen i desmuntar les excuses comuns que es solen posar per no fer-ho. Per això s’han dissenyat accions al carrer, participatives, i on la ciutadania pugui conèixer el camí dels residus i els avantatges del reciclatge.

Una de les peculiaritats de la campanya és que es compta amb persones referents de cada municipis, els influencers de proximitat, que són persones conegudes als pobles i ciutats del Vallès Occidental que faran de difusors del missatge en el seu entorn més proper.

 


 

 

Categories: 

Relacionats

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Butlletí