Cabrera de Mar incorpora contenidors per a reciclar les càpsules de cafè

Font: Ajuntament de Cabrera de Mar

21/03/2019 - 09:08

Els dipòsits s’han col·locat juntament als que podíem trobar per al reciclatge de l’oli de cuinar

Al llarg dels darrers anys s’ha popularitzat el consum domèstic de cafè exprés fent servir monodosis en càpsules. Donat que aquests envasos formen part inseparable del producte, no es consideren envasos lleugers. Per aquest motiu, i amb la voluntat de facilitar el seu reciclatge i millorar la separació de les nostres escombraries, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha col·locat recentment dos contenidors destinats exclusivament a aquestes càpsules. Concretament els dipòsits es poden trobar al costat dels contenidors per a dipositar l’oli domèstic (davant de l’entrada de l’escola del Pla de l’Avellà i al costat de Can Martinet).

Categories: 

Relacionats

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Article

Torna el R-Ciclajoguina, la campanya de reciclatge de joguines amb components electrònics. Va dirigida a nens i nenes d’educació primària de totes les escoles de la ciutat.​

Butlletí