Bon profit, Ms. Napkin o tornar als tovallons de tela

26/09/2011 - 00:00

Bon profit Ms. Napkin és un original producte per a la llar que, evocant formalment un gerro, ajudarà a deixar de banda els tovallons de paper. Es tracta d'un gerro-dispensador de tovallons pensat per a revitalitzar l'ús del tovalló de tela a la taula amb l'atractiu que, al ser produït per mans artesanes, cada gerro és una peça única.

Podeu veure aquí el procés d'elaboració.

Per als més pràctics aquest no deixa de ser un producte "poètic" amb poc poder per capgirar tendències o tenir un gran impacte. Però ens ha semblat realment interessant el fet que s'atreveixi a replantejar conceptes i vulgui potenciar l'economia i artesania local, a través de l'ecodisseny, buscant nous -i al mateix temps antics- camins-.

En quina/es fase/s sóc més sostenible? Perquè?

- Material: la mayólica calcáera és un tipus de ceràmica no contaminant. D'aquesta ceràmica artesanal es recupera tot, tant la ceràmica seca com la fresca i del vidriat també i a més, aquest no porta plom.

- Producció: Fomenta l'economia local i la realització artesana, concretament a Manises (ciutat de gran tradició ceramista).

Però... els productes artesanals no poden competir en preu amb els productes industrialitzats. Així que caldrà veure l'acceptació real dels clients.

Etiquetes: 

Relacionats

Article

L'edició d'enguany se celebrarà del 16 al 22 de setembte de 2022.

Article

El planeta, en números vermells: ja ens hem polit els recursos naturals de tot l'any. Aquest any comencem a viure de crèdit un dia abans que l'anterior, i ja hem deixat enrere la recuperació que va suposar la frenada del consum per la pandèmia

Article

Butlletí