Belloch, la cadira feta amb material sostenible

Sostenible.cat
19/10/2009

Què sóc? Sóc una cadira fabricada amb materials sostenibles, com són el plàstic reciclat i la fusta. Les seves potes són de fusta de faig (interiors) o bé d'alumini (exteriors).

En quines fases sóc més sostenible? Per què?
- Extracció de materials: ús de plàstic reciclat i de fusta.

- Transport i distribució: és una cadira que es pot apilar fàcilment i per tant es poden transportar moltes en poc espai.

- Utilització: el seu disseny no és pretensiós, donant lloc a una cadira clàssica i al mateix temps contemporània, molt resistent, fàcil de netejar i de gran comoditat.

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a 'Sostenible':

(...)
12. Waste, un 'pouf' gegant fet amb tapisseria de cotxe
13. Mirra i Celle, cadires d'oficina reciclades i reciclables
14. Ecodutxa, per estalviar encara més aigua
15. La siesta, un càntir de disseny
16. Un impermeable que abans era una patata, i que després es pot plantar

Etiquetes: 

Relacionats

Article

Del 15 de gener al 15 de febrer del 2021 estarà obert el Formulari de presentació de productes i serveis en el mercat o en desenvolupament que incorporin tàctiques per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida, i contribueixin a l’economia circular.

Article

La guia de bones pràctiques “Cultural and spiritual significance of nature. Guidance for protected and conserved area governace and management” acaba de sortir publicada en el número 32 la col·lecció de la Comissió Mundial d’Àrees Protegides d’UICN.

Article

Hàbitat és una guia d’activitats per a l’educació ambiental que pretén abordar la tasca educativa partint de l’experiència vivencial. S’utilitza l’activitat, el joc, la simulació i la implicació, fins i tot física, en la modelització dels processos com a suport del diàleg amb la realitat.

Butlletí