Belloch, la cadira feta amb material sostenible

Sostenible.cat
19/10/2009

Què sóc? Sóc una cadira fabricada amb materials sostenibles, com són el plàstic reciclat i la fusta. Les seves potes són de fusta de faig (interiors) o bé d'alumini (exteriors).

En quines fases sóc més sostenible? Per què?
- Extracció de materials: ús de plàstic reciclat i de fusta.

- Transport i distribució: és una cadira que es pot apilar fàcilment i per tant es poden transportar moltes en poc espai.

- Utilització: el seu disseny no és pretensiós, donant lloc a una cadira clàssica i al mateix temps contemporània, molt resistent, fàcil de netejar i de gran comoditat.

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a 'Sostenible':

(...)
12. Waste, un 'pouf' gegant fet amb tapisseria de cotxe
13. Mirra i Celle, cadires d'oficina reciclades i reciclables
14. Ecodutxa, per estalviar encara més aigua
15. La siesta, un càntir de disseny
16. Un impermeable que abans era una patata, i que després es pot plantar

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El dia 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i, malgrat l'excepcionalitat provocada per la COVID-19, la Mancomunitat La Plana ho vol celebrar amb una campanya de sensibilització adreçada a la població dels municipis mancomunats.

Article

Aquest cap de setmana l’AMB organitza un Bioblitz metropolità virtual. En el context actual, el 3r Bioblitz Metropolità aposta per la ciència ciutadana a través de les xarxes socials, en un esdeveniment que tindrà lloc als 51 parcs i les 41 platges metropolitanes.

Article

El programa Compartim un Futur de l'AMB continua donant suport a centres educatius metropolitans per desenvolupar projectes de servei comunitari o aprenentatge servei (ApS) en l'àmbit de l'educació ambiental

Butlletí