Barcelona Challenge, el repte de Barcelona per a la bona alimentació i el clima

Font: Ajuntament de Barcelona

07/11/2021 - 20:19

Barcelona Challenge és la crida als municipis i els seus habitants perquè assumeixin el compromís de transformar els sistemes alimentaris per fer front a la crisi climàtica.

Al discurs de cloenda del 7è Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà, que va tenir lloc a Barcelona del 19 al 21 d’octubre, l’alcaldessa Ada Colau va interpel·lar les ciutats per dur la seva veu a la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP 26) de Glasgow.

A la COP26, les ciutats, de la mà de la ciutadania, volen convertir-se en l’agent clau per passar de les paraules a l’acció i fer una crida als governs nacionals per abordar l’emergència climàtica a través de polítiques alimentàries integrades.

Podeu accedir aquí al document: Barcelona Challenge: Good Food and Climate


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Emboscades. Dones i bosc és una proposta expositiva pretén visibilitzar el paper de les dones en la gestió dels boscos del nostre país.

Article

L’Ajuntament de Barcelona, Parcs i Jardins i Cossetània Edicions han publicat la ‘Guia de flora urbana de Barcelona’, de Pere Barnola i Josep M. Panareda, que exposa una mostra de les més de mil espècies vegetals que tenim a la ciutat, i la ‘Guia de fauna urbana de Barcelona’, de Sergi Garcia, un recull de la fauna més representativa i, en molts casos, desconeguda de Barcelona. Les dues amb il·lustracions de Martí Franch.

Article

L'entitat Enginyeria sense fronteres va presentar la passada tardor la Guia per a la implementació de Comunitats Hídriques a la ciutat de Barcelona. Es va presentar en una taula rodona  sobre “les Comunitats Energètiques a les comunitats de vida. reptes i oportunitats en la transició ecosocial”. 

Butlletí