Barcelona Challenge, el repte de Barcelona per a la bona alimentació i el clima

Font: Ajuntament de Barcelona

07/11/2021 - 20:19

Barcelona Challenge és la crida als municipis i els seus habitants perquè assumeixin el compromís de transformar els sistemes alimentaris per fer front a la crisi climàtica.

Al discurs de cloenda del 7è Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà, que va tenir lloc a Barcelona del 19 al 21 d’octubre, l’alcaldessa Ada Colau va interpel·lar les ciutats per dur la seva veu a la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP 26) de Glasgow.

A la COP26, les ciutats, de la mà de la ciutadania, volen convertir-se en l’agent clau per passar de les paraules a l’acció i fer una crida als governs nacionals per abordar l’emergència climàtica a través de polítiques alimentàries integrades.

Podeu accedir aquí al document: Barcelona Challenge: Good Food and Climate


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Notícia

L’Estratègia d’alimentació saludable i sostenible Barcelona 2030 és un compromís a vuit anys per transformar el sistema alimentari de la ciutat i fer-lo més sostenible en benefici de la ciutadania, el territori i el planeta. És una iniciativa consensuada amb els diferents agents de la cadena alimentària i un dels fruits recollits després que la ciutat fos la capital mundial de l’alimentació sostenible l’any 2021.

Article
29a edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient

La 29° edició de SUNCINE, el Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient, convida a marcar un #GOLpelPLANETA i premia amb el Sol d'Or Especial a Olivia Mandle, Helena Gualinga i Carlos Bardem: joventut, activisme i cinema es donen el testimoni i la mà en el Festival.

Article

El grup GAMA (UB) ha elaborat un visor interactiu per a poder consultar les inundacions registrades al llarg de 121 anys a Barcelona i a cadascun dels municipis de Catalunya.

Butlletí