Banc de Terres del projecte BCN Smart Rural

05/03/2020 - 17:26

El Banc de terres del projecte #BCNSmartRural és un servei que posa en contacte persones que necessiten terres per conrear amb propietaris de parcel·les en desús o abandonades.

El servei, a més de posar en contacte ambdues parts, ofereix acompanyament tècnic, assessorament jurídic i formalització del contracte. Tot sense cap cost. L’objectiu final és posar en valor terrenys agrícoles que actualment estan en desús o abandonats, per tal d’augmentar les terres arables i facilitar l’accés a la terra a la pagesia.

Més informació a: http://bancdeterres.cat/


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Article


La Diputació de Barcelona ha presentat un mapa dels equipaments d’educació ambiental públics de la província de Barcelona, aprofitant la celebració el Dia Mundial de l'Educació Ambiental el 26 de gener. La Diputació en gestiona una tercera part.

Article

 

Descobreix què pots fer en el teu dia a dia per reduir els plàstics innecessaris que contaminen els ecosistemes i malmeten la teva salut.

Butlletí