Badalona obre un nou punt d’assessorament energètic al Centre Cívic Torre Mena de Llefià

Font: Ajuntament de Badalona

21/06/2019 - 14:46

Badalona disposa d’un nou punt d’assessorament energètic per informar i donar les eines necessàries per optimitzar el consum i reduir el cost de la factura d’electricitat. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del Pla per a l’Energia Sostenible de Badalona i dels compromisos municipals de reduir les emissions de CO2 i lluitar contra el canvi climàtic i la pobresa energètica. Durant els darrers dos anys, i en el marc de la campanya #femBDNeficient, l’Ajuntament ha assessorat sobre el consum energètic a gairebé 2.000 famílies

Aquest nou punt s’ubica al Centre Cívic de Torre Mena amb la voluntat de donar servei als barris de La Pau, La Salut, Llefià, Artigues, Sant Roc i el Remei i forma part de la campanya #femBDNeficient (adreçada a tota la ciutadania, associacions, comunitats de propietaris i petit comerç) i dins del programa d’ocupació Treball als Barris impulsat per l’Institut Municipals de Promoció de l’Ocupació (IMPO) de l’Ajuntament de Badalona.

L’equip d’assessors revisarà les condicions de les factures elèctriques i guiarà als ciutadans i ciutadanes en la tramitació de possibles canvis de tarifa, potència o bé en la tramitació del bo social. Igualment es recomanaran actuacions i millores per reduir i optimitzar el consum mitjançant el canvi d'hàbits de consum i la difusió de bones pràctiques.

Fins al moment la campanya ha assessorat a més de 1.160 persones i s’han tramitat 320 bons socials amb un estalvi mitjà de 15 euros mensuals.

Està previst que la campanya es perllongui fins a finals del mes d’octubre. Per tal de fer-ne difusió també es preveu la realització de xerrades o bé la instal·lació de punts informatius itinerants al carrer.

Les persones interessades podran demanar cita prèvia a través d'aquest enllaç o a l’adreça de correu electrònic ecologia_urbana@badalona.cat. El dia de la visita cal portar una factura elèctrica.

Els dos punts d’assessorament a Badalona estan situats a:

-. L’edifici municipal El Viver, plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12.

De dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 hores, i dijous també de 16 a 18:30 h.

– Torre Mena, plaça de Trafalgar, 1-3.

De dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores, i també dijous de 16 a 18:30.En cas de qualsevol dubte o consulta podeu trucar al telèfon del Departament d’Ecologia Urbana 93 483 29 43 o al punt d’assessorament del Centre Cívic de Torre Mena 648 88 65 54.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La instal·lació de la xarxa de calor amb combustible renovable ha durat quatre mesos

Article

La iniciativa ha comptat amb la participació de quatre escoles públiques d’infantil i primària i tres escoles bressol municipals

Article

Finalitzada l’última actuació en tres túnels de la ronda de Dalt, amb la substitució de 1.370 punts de llum
La renovació d’aquest enllumenat suposa un estalvi d’1.589.915 kWh/any, que equival al consum anual de 220 habitatges


 

Butlletí