Aves de barrio

Font: SEO / BirdLife

27/03/2019 - 11:37

“Aves de barrio” és un vídeo de SEO/BirdLife per conscienciar sobre la pèrdua de pardals. Ens alerten que les ciutats es queden sense els seus veïns i veïnes de tota la vida. De fet, a Espanya s’han perdut 30 milions de pardals en els últims 10 anys.

Segons aquesta entitat "als pardals els afecta l'excés de contaminació atmosfèrica i l'escassetat d'espais verds on alimentar-se equilibradament. Segons les dades que es recaptem periòdicament en SEO / BirdLife sobre el seu estat -gràcies a la col·laboració de milers de voluntaris- els pardals pateixen anèmia, malnutrició i un funcionament deficitari dels seus sistemes de defensa”


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Article

Emboscades. Dones i bosc és una proposta expositiva pretén visibilitzar el paper de les dones en la gestió dels boscos del nostre país.

Butlletí