2.000 glans per fer front a l'actual crisi climàtica, a Viladecans

Font: Ajuntament de Viladecans

04/02/2020 - 12:56

Els veïns i veïnes de Viladecans participen a la "Gran Bellotada Ibérica" amb la plantació de més de 2.000 glans al Parc del Mas Ratés. Un repte col·lectiu, en el que ja han participat més de 25.000 persones de tota la península Ibèrica i que té per objectiu, plantar 25 milions de glans.


Es tracta d'una iniciativa creada per "Reforest-Acción" i "La Red Ibérica de Guardianes de Bosques", per tal de fer front a l'actual crisi climàtica i frenar la desertificació, donant suport a la recuperació dels boscos de tota la península, ja que, el 70% de la península es troba en alt risc de desertificació i la millor forma de combatre-ho és plantant arbres.


 

Relacionats

Article

El premi, atorgat per la Asociación Española de Parques y Jardines Públicos, valora el treball científic per quantificar els seus efectes positius en relació a la qualitat de l’aire.

Acte
07/06/2022 - 09:30
Recinte Modernista de Sant Pau
Notícia

Lobjectiu final del projecte és crear un gran eix verd que uneixi de forma fluïda els diferents pols d'activitat comercial i social del Vendrell: Les Mates, la zona centre i la zona de les Deveses, que hauria d’acabar enllaçant amb Sant Vicenç de Calders.

Butlletí