2.000 glans per fer front a l'actual crisi climàtica, a Viladecans

Font: Ajuntament de Viladecans

04/02/2020 - 12:56

Els veïns i veïnes de Viladecans participen a la "Gran Bellotada Ibérica" amb la plantació de més de 2.000 glans al Parc del Mas Ratés. Un repte col·lectiu, en el que ja han participat més de 25.000 persones de tota la península Ibèrica i que té per objectiu, plantar 25 milions de glans.


Es tracta d'una iniciativa creada per "Reforest-Acción" i "La Red Ibérica de Guardianes de Bosques", per tal de fer front a l'actual crisi climàtica i frenar la desertificació, donant suport a la recuperació dels boscos de tota la península, ja que, el 70% de la península es troba en alt risc de desertificació i la millor forma de combatre-ho és plantant arbres.


 

Relacionats

Article

L’esdeveniment, que buscava promoure la sostenibilitat i conscienciació ambiental, amb especial atenció a l’ecosistema marí, va ser tot un èxit. En paral·lel, es va presentar el Llibre “El Futur que volem”.

Article

Santa Coloma de Gramenet millora les zones d’estada i passeig per fer-les més saludables. La inversió més recent a l’entorn del parc fluvial supera els 3.600.000 euros.

Butlletí