20 anys amb el BACC

Font: BACC

18/01/2022 - 11:26

20 anys, 20 voltes al sol, 20 primaveres amb els seus hiverns, uns 7000 dies i molts més ha complit el Bicicleta Club de Catalunya (BACC). Per celebrar-ho han elaborat aquest vídeo.

 

20 anys, 20 voltes al sol, 20 primaveres amb els seus hiverns, uns 7000 dies i molts més. No es podrà dir amb seguretat si quan es va fundar el Bicicleta Club Catalunya – BACC es va arribar a pensar que el pas del temps formaria part de la seva història, fins i tot que fos aquesta una de les seves fortaleses, al final, romandre en el temps és el repte, però transcendir en la història és l’èxit de veritat.

El 2021 ha estat pel BACC un any molt especial. Per això volen compartir l’alegria de celebrar 20 anys i el seu compromís per continuar impulsant la bicicleta. Fa 20 anys que es va començar amb aquest somni ciclista. I reconeixen que arribar fins aquí no ha estat fàcil i no ho podríem haver aconseguit sense aquelles persones que al llarg del temps han aportat per fer del BACC el que avui és.

Per això des del Bicicleta Club Catalunya volen donar les gràcies als qui van estar, als qui romanen, als qui continuen creient, als socis i sòcies, als amics i amigues, a les persones que hi col·laboren… el valor humà que té aquesta entitat és el motor que impulsa els pedals per a continuar aquest camí.

Feliç 20 aniversari i per molts anys més!

Seguim sumant, seguim pedalant!


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

L'eficiència energètica i l'economia circular són els principals àmbits en què les organitzacions sanitàries i socials estan portant a terme accions davant de l'emergència climàtica, segons un estudi elaborat pel Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) on han participat 41 entitats proveïdores de serveis públics.

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Butlletí