189 persones remunten el Camí del Riu a Sant Sadurní d’Anoia

Font: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

13/07/2018 - 11:59

"La Remuntada" és una marxa popular de resistència no competitiva. Té un recorregut de 30 quilòmetres. L'organitzen els municipis que participen al projecte El Camí del Riu, per mitjà de les seves regidories de Medi Ambient.

Al juny passat va tenir lloc "La Remuntada", una marxa popular de resistència no competitiva que es desenvolupa al llarg del Camí del Riu.

Hi van participar 189 persones, 54 més que en l'edició de l'any passat. Del total de participants, 72 persones eren de Sant Sadurní.

El fet que no fes tanta calor com l'any passat va fer la marxa més còmoda i 163 persones van aconseguir acabar-la. La primera persona en creuar la línia d'arribada la va fer en 2 hores i 52 minuts i la darrera en quasi 8 hores i 45 minuts.

Els tres participants més ràpids van ser Joan Galimany, Vicenç Vivó i Xavier Varias i Alba Palau va ser la primera dona en arribar.

La Remuntada té un recorregut de 30 quilòmetres, amb el punt de partida a Can Mas de la Riera i final a Sant Joan de Mediona, amb un desnivell acumulat d'uns 459 m. L'organitzen els municipis que participen al projecte El Camí del Riu, per mitjà de les seves regidories de Medi Ambient.


 

Categories: 

Relacionats

Article

L'ens supramunicipal i la família Masó, propietària de l'espai, han firmat un contracte de custòdia per conservar els elements naturals, culturals i paisatgístics.

Article

La donació dels terrenys per part de la Fundació Familiar Catalana, promotora de UIC Barcelona, vol contribuir a consolidar el pulmó verd de la ciutat

Article

El passat 22 de març l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech va acollir la Jornada Tècnica i lliurament de premis del IV concurs sobre Idees Innovadores pel Canvi climàtic i viticultura al Penedès.

Butlletí