189 persones remunten el Camí del Riu a Sant Sadurní d’Anoia

Font: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

13/07/2018 - 11:59

"La Remuntada" és una marxa popular de resistència no competitiva. Té un recorregut de 30 quilòmetres. L'organitzen els municipis que participen al projecte El Camí del Riu, per mitjà de les seves regidories de Medi Ambient.

Al juny passat va tenir lloc "La Remuntada", una marxa popular de resistència no competitiva que es desenvolupa al llarg del Camí del Riu.

Hi van participar 189 persones, 54 més que en l'edició de l'any passat. Del total de participants, 72 persones eren de Sant Sadurní.

El fet que no fes tanta calor com l'any passat va fer la marxa més còmoda i 163 persones van aconseguir acabar-la. La primera persona en creuar la línia d'arribada la va fer en 2 hores i 52 minuts i la darrera en quasi 8 hores i 45 minuts.

Els tres participants més ràpids van ser Joan Galimany, Vicenç Vivó i Xavier Varias i Alba Palau va ser la primera dona en arribar.

La Remuntada té un recorregut de 30 quilòmetres, amb el punt de partida a Can Mas de la Riera i final a Sant Joan de Mediona, amb un desnivell acumulat d'uns 459 m. L'organitzen els municipis que participen al projecte El Camí del Riu, per mitjà de les seves regidories de Medi Ambient.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La plataforma Ibiza sostenible promou experiències i activitats adreçades a promocionar la cultura, l’art, la tradició i els productes locals.

Article

En aquesta primera edició s'han cercat solucions per a la mitigació i l'adaptació al canvi climàtic, per fer més eficient l'ús de l'aigua i per a la producció i el consum de productes saludables.

Article

Un total de 20 activitats conformen la programació de la 28 Setmana del Medi Ambient, que se centrarà enguany en les noves tecnologies. A més de cinema, conferències, sortides, tallers i visites guiades, aquesta edició inclourà algunes novetats. Una d'elles és el campionat de videojoc "Sunset Planet Game", obert a totes les escoles i pensat per als alumnes de 5è i 6è de Primària i pels estudiants de 1er i 2on d'ESO. Una altra, és la primera edició del Concurs d'Instagram #setmanamedamtrs2019, on els guanyadors veuran publicades les seves fotos en el programa de la Setmana del Medi Ambient 2020, i el geocaching, que permetrà als participants descobrir l'Anella Verda i el seu entorn, entre d'altres.

Butlletí