1.500 euros per a la millor idea ambiental del segle XXI

La Universitat Politècnica de Catalunya convoca un concurs d'idees per promoure projectes i accions innovadores al llarg del segle XXI.
Font: Univers (Servei d'Activitats Socials de la UPC)
30/04/2012 - 00:00

La Universitat Politècnica de Catalunya convoca un concurs d'idees per promoure projectes i accions innovadores a nivell ambiental al llarg del segle XXI, d'acord amb els Objectius del Mil·lenni de les Nacions Unides.

S'obren dues convocatòries, cadascuna amb el seu primer i segon premi. Una dirigida exclusivament a estudiants universitaris i una altra de caràcter més obert. Els projectes presentats en ambdues convocatòries han de prendre com a referència la celebració de la Cimera de la Terra Rio+20, del 20 al 22 de juny de 2012.

El concurs compta amb dos premis: 1.500 euros per a la millor idea i 750 euros per a la segona. El termini d'admissió dels projectes es tancarà el dimarts 15 de maig de 2012.

Array

Relacionats

Article

L'objectiu és millorar l'eficiència energètica de les llars de les famílies que reben la subvenció de pobresa energètica i que presenten factures d'aigua, electricitat i gas elevades i de les que tenen un informe de risc d'exclusió residencial.

Article

Fins ara, aquest títol, creat per l’AMB l’any 2017 per fomentar una mobilitat més sostenible, ha permès desballestar 10.613 cotxes i 1.735 motos sense distintiu ambiental de la DGT, els més contaminants, a canvi de tres anys de transport públic gratuït. L’objectiu d’aquesta targeta és promoure un canvi d’hàbits en la ciutadania cap a una mobilitat més neta per disminuir la contaminació atmosfèrica i millorar la qualitat de l’aire.

Article

Han nascut un total de 71 tortugues a la platja del Miracle de Tarragona, prop de 150 persones han col·laborat en les tasques de custòdia i vigilància del niu en torns de tres hores en grups reduïts durant les 24 hores del dia.

Butlletí