1.500 euros per a la millor idea ambiental del segle XXI

La Universitat Politècnica de Catalunya convoca un concurs d'idees per promoure projectes i accions innovadores al llarg del segle XXI.
Font: Univers (Servei d'Activitats Socials de la UPC)
30/04/2012 - 00:00

La Universitat Politècnica de Catalunya convoca un concurs d'idees per promoure projectes i accions innovadores a nivell ambiental al llarg del segle XXI, d'acord amb els Objectius del Mil·lenni de les Nacions Unides.

S'obren dues convocatòries, cadascuna amb el seu primer i segon premi. Una dirigida exclusivament a estudiants universitaris i una altra de caràcter més obert. Els projectes presentats en ambdues convocatòries han de prendre com a referència la celebració de la Cimera de la Terra Rio+20, del 20 al 22 de juny de 2012.

El concurs compta amb dos premis: 1.500 euros per a la millor idea i 750 euros per a la segona. El termini d'admissió dels projectes es tancarà el dimarts 15 de maig de 2012.

Array

Relacionats

Article

Sarrià compleix amb l’obejctiu de reciclatge que marca la UE 12 anys abans del previst

Article

Un estudi de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA-CERCA) avalua els beneficis d’omplir les ciutats d’horts urbans.

Article

Més de 1500 persones col·laboren en la lluita contra el malbaratament alimentari, participant en les diverses activitats de la campanya.

Butlletí