1.500 euros per a la millor idea ambiental del segle XXI

La Universitat Politècnica de Catalunya convoca un concurs d'idees per promoure projectes i accions innovadores al llarg del segle XXI.
Font: Univers (Servei d'Activitats Socials de la UPC)
30/04/2012 - 00:00

La Universitat Politècnica de Catalunya convoca un concurs d'idees per promoure projectes i accions innovadores a nivell ambiental al llarg del segle XXI, d'acord amb els Objectius del Mil·lenni de les Nacions Unides.

S'obren dues convocatòries, cadascuna amb el seu primer i segon premi. Una dirigida exclusivament a estudiants universitaris i una altra de caràcter més obert. Els projectes presentats en ambdues convocatòries han de prendre com a referència la celebració de la Cimera de la Terra Rio+20, del 20 al 22 de juny de 2012.

El concurs compta amb dos premis: 1.500 euros per a la millor idea i 750 euros per a la segona. El termini d'admissió dels projectes es tancarà el dimarts 15 de maig de 2012.

Array

Relacionats

Article

L'Agència ha fet 383 assessoraments de temàtiques diverses. Aquest dimarts s’ha reunit el Patronat de la Fundació Lleida 21, que ha aprovat la memòria d’activitats i els comptes del 2022. Les Ecoactivitats i Lleida en Viu han registrat xifres de participants prepandèmia.

Article

La xarxa de metro de Barcelona, de 125,4 quilòmetres de longitud, rep filtracions constantment, procedents sobretot de la pluja, dels aqüífers i d’altres orígens.

Article

Ha estat en el marc de la 8a Marató RE-M de l'Energia

Butlletí