1.500 euros per a la millor idea ambiental del segle XXI

La Universitat Politècnica de Catalunya convoca un concurs d'idees per promoure projectes i accions innovadores al llarg del segle XXI.
Font: Univers (Servei d'Activitats Socials de la UPC)
30/04/2012 - 00:00

La Universitat Politècnica de Catalunya convoca un concurs d'idees per promoure projectes i accions innovadores a nivell ambiental al llarg del segle XXI, d'acord amb els Objectius del Mil·lenni de les Nacions Unides.

S'obren dues convocatòries, cadascuna amb el seu primer i segon premi. Una dirigida exclusivament a estudiants universitaris i una altra de caràcter més obert. Els projectes presentats en ambdues convocatòries han de prendre com a referència la celebració de la Cimera de la Terra Rio+20, del 20 al 22 de juny de 2012.

El concurs compta amb dos premis: 1.500 euros per a la millor idea i 750 euros per a la segona. El termini d'admissió dels projectes es tancarà el dimarts 15 de maig de 2012.

Array

Relacionats

Article

La participació real de la ciutadania en el nou model de recollida se situa actualment en el 60 % respecte el total d’habitatges i petits negocis de la zona.

Article

La presència d'arbres als parcs metropolitans implica l'absorció anual de 132 tones de carboni, fet que redueix la contaminació atmosfèrica i depura la qualitat de l'aire, i, per tant, millora la salut i la qualitat de vida dels ciutadans. Aquesta és una de les principals conclusions d'un estudi encarregat per l'AMB que analitza els indicadors socioambientals dels parcs metropolitans a partir de les dades de l'any 2020. També es destaca que la presència d'un parc metropolità fa baixar 1,3 ºC la temperatura i ajuda a reduir l'illa de calor i que la biodiversitat ha augmentat significativament en dos anys, amb gairebé 200 espècies d'ocells observades.

Article

El punt de recàrrega de vehicles elèctrics de l’Avinguda Burgos de Mollet del Vallès ha passat de 406 recàrregues el 2020 a 1.075 l’any passat. El nombre d’usuaris també s’ha incrementat passant de 79 al 179 durant el mateix període. El punt de recàrrega de l’Av. Jaume I també mostra un augment significatiu.

Butlletí