Visita: AiguArt: Un espectacle d'aigua, música i color

divendres, 24 març, 2017 - 18:00 a dissabte, 25 març, 2017 - 19:59
Font Màgica de Montjuïc
Geolocation

Els engranatges de la Font Màgica de Montjuïc dansen al ritme de la música i el color.

El cicle Aiguart reuneix una sèrie d’activitats per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua 2017. Totes les activitats estan relacionades amb el canvi climàtic i la gestió de l’aigua i ho fan a través de diferents expressions artístiques.

La Font Màgica és l’element principal del conjunt de cascades i estanys de l’avinguda de Maria Cristina. És una font espectacular i molt popular que destaca pels seus jocs d’aigua, so i llum. En aquesta gran font brollen 2.600 litres per segon d’aigua procedent del subsòl, amb un sistema de recirculació d’aigua. Va ser construïda amb motiu de l’Exposició Universal del 1929 per Carles Buïgas, que amb procediments força artesanals va aconseguir crear fins a trenta jocs d’aigua amb diferents coloracions.

Amb el suport de Barcelona Cicle de l’Aigua, SA.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Podeu trobar tota la programació d'activitats de La Fàbrica del Sol del primer quadrimestre de 2017 seguint l'enllaç


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Aigua
Educació ambiental

Relacionats

Acte
25/01/2024 - 17:00
Barcelona
Notícia

Davant l'agreujament de la situació de sequera, l'Agència Catalana de l'Aigua ha activat un nou escenari (no previst inicialment en el Pla de sequera), per aplicar mesures transitòries i d’adaptació i endarrerir la declaració efectiva d’emergència.

Notícia

L’acte de benvinguda del nou curs és l’espai de reconeixement del compromís que adquireix el món educatiu amb els reptes de ciutat en matèria de medi ambient, sostenibilitat i canvi climàtic.

Butlletí