Vermut sonor

dissabte, 30 abril, 2022 - 11:30 a 13:30
La Fàbrica del Sol
Geolocation

Conversa i aperitiu amb especialistes del so, el soroll, l'acústica i la música. 

Torna el Vermut Sonor! Comptarem amb diversos referents i professionals que compartiran la seva experiència amb els participants. 

En concret, ens acompanyaran l'Anna Casas, Dra Arquitecta per la UPC; Maria Foraster, Dra epidemiòloga d'Is Global i Jordi Ferrer, Dr en Física i músic professional. Parlarem de la relació entre acústica i arquitectura, com afecta el soroll a la salut i de les vibracions i la música entre d'altres temes.

No us perdeu aquestes converses properes i amenes mentre gaudim d'un deliciós refrigeri ecològic i de proximitat.

Organitza la Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB)

En el marc de la celebració de la Setmana Sense Soroll.

Cal inscripció prèvia.

L’activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.

Organitzador: 
Aula Ambiental de Ciutat Vella
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

Adreça: Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Tel.: 932 564 430 
C/e: lafabricadelsol@bcn.cat
#LaFàbricadelSol

Relacionats

Acte
25/01/2024 - 17:00
Barcelona
Article

L'Ajuntament de Sant Feliu continua mostrant el seu compromís amb els principis, valors i objectius que promou l'Agenda 2030 de desenvolupament sostenible. En el marc de les accions per fer difusió i generar consciència sobre l'Agenda i els ODS, anualment es duen a terme sessions i tallers de sensibilització adreçades a diferents col·lectius del municipi.  

Article

La Fundació Rivus posa a disposició l’exposició sobre els amfibis i rèptils aquàtics presents a les conques del Besòs i de la Tordera.

Butlletí