Taller familiar: TEMPS DE LLUMS I ALGUNES OMBRES: La Vida dels Jocs i les Joguines

dimecres, 13 desembre, 2017 - 11:30 a dijous, 14 desembre, 2017 - 12:59
Euskal Etxea Centre Cultural
Geolocation

L’arribada del Nadal és sinònim de comprar. La societat i la publicitat ens inciten a consumir de manera compulsiva, sense que ens aturem a pensar què hi ha darrere de cada compra.

La doctora de l’Hospital de les Joguines ens explicarà on es poden portar a reparar, quines marques permeten demanar peces o on podem comprar joguines ecològiques i amb valors ètics. També curarà amb vosaltres les joguines trencades que es puguin reparar.

Nota: Trobareu adjunta la fitxa que la Noemí (la doctora de les joguines) necessita tenir uns dies abans per fer els tallers de l'Hospital de les Joguines. Podeu enviar-la a lafabricadelsol@bcn.cat després d'haver formalitzat l'inscripció.

A càrrec d’Espai Ambiental Cooperativa i l’Hospital de les Joguines. Coorganitzada amb l’Espai Lúdic Ambiental per a Famílies del Parc de la Ciutadella.

Les activitats familiars de La Fàbrica del Sol estan adreçades a un públic infantil acompanyat d’adults. No hi poden assistir ni adults ni infants sols.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per inscriure-us, seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic familiar
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Ecològic
Educació ambiental
Reciclatge/Residus

Relacionats

Acte
20/04/2023 - 12:14
Article

L'Ajuntament de Barcelona ha presentat el nou material. Amb la fabricació s’han emès 14 tones de CO₂ menys que en el cas d’un aglomerat tradicional. Aquest nou material té una resistència superior als paviments normals i presenta un comportament millor davant del pas dels autobusos. Per fer-lo s’han utilitzat 3.717 quilograms de plàstics que no es podien reciclar, l’equivalent a 2.478 bosses domèstiques d’escombraries plenes de plàstics.​

Acte
25/01/2024 - 17:00
Barcelona

Butlletí