Taller familiar: REDESCOBRINT BARCELONA: GimcAnimal

dissabte, 4 novembre, 2017 - 10:30 a 13:30
El Centre de la Platja
Geolocation

Farem turisme de km 0 als nostres barris, dins la nostra mateixa ciutat, per analitzar com fer un ús eficient dels recursos, protegir el medi i adaptar-nos al canvi climàtic.

Dissenyarem codis QR i prepararem una gimcana sobre els animals que conviuen amb nosaltres a la ciutat. Deixarem els codis QR instal·lats durant la Setmana de la Ciència perquè qualsevol persona pugui fer la gimcana amb l’ajuda del seu mòbil!

Organitzat entre La Fàbrica del Sol i l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol. En el marc de la 22a Setmana de la Ciència i l’Any Internacional del Turisme Sostenible. Amb la col·laboració del Mapa Barcelona+Sostenible.

Les activitats familiars de La Fàbrica del Sol estan adreçades a un públic infantil acompanyat d’adults. No hi poden assistir ni adults ni infants sols.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per inscriure-us, seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol i l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic familiar
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Compra verda/Consum
Economia

Relacionats

Acte
24/02/2023 - 09:30
Cotxeres de Sants i pati de Lletres de la Facultat Històrica de la Universitat de Barcelona
Notícia

Barcelona organitza aquest novembre nous tallers en el marc del ‘City Donut’, en els quals empreses i entitats reflexionaran sobre el model econòmic, intentaran definir els reptes de ciutat i plantejaran projectes per a donar-hi resposta. Ho faran en dos workshops diferents, els dies 8 i 29 de novembre, que reprenen el cicle encetat el passat juny.

Butlletí