Taller familiar: "Geocaching, un circuit de l’energia a Mataró"

diumenge, 17 abril, 2016 - 10:00 a dilluns, 18 abril, 2016 - 09:59
Casa Capell
Geolocation

Teniu ganes de passar una bona estona amb família, amics, o pel vostre compte? Doncs el Geocaching és un joc a l’aire lliure que consisteix en trobar tresors amagats arreu del món, mitjançant tecnologia GPS. Hi ha més de 10 milions d'usuaris registrats i a prop de Mataró hi ha 5.087 geoamagatalls, als que n’hem afegit uns quants per tal que descobriu la gestió de l’energia a Mataró: punts de recàrrega de vehicles elèctrics, el tub verd, instal·lacions fotovoltaiques, la telegestió de l’enllumenat i semàfors.... En aquest taller us explicarem tot el que cal saber per participar-hi, i ja sortirem a buscar els primers tresors!
Hi col·labora: Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona
Places limitades. Cal inscripció prèvia.

Organitzador: 
Ajuntament de Mataró
Contacte: 
Municipis: 

Relacionats

Article

La participació real de la ciutadania en el nou model de recollida se situa actualment en el 60 % respecte el total d’habitatges i petits negocis de la zona.

Notícia

L’Ajuntament de Mataró ja ha tirat endavant algunes de mesures que proposa la Diputació de Barcelona per reduir el consum energètic al Mercat Municipal de la Plaça de Cuba, com ara la instal·lació d’il·luminació led o la contractació de subministrament d’energia elèctrica amb garantia d’origen renovable.

Notícia
L’Ajuntament de Mataró implanta noves millores en la recollida selectiva del vidre, els envasos i el paper i cartró

S’ha instal·lat un sistema de sensors als contenidors de vidre per controlar quan estan plens, evitar desbordaments i fer més eficient el servei. També s’ha ampliat en un 23 % la capacitat dels contenidors de paper i cartró distribuïts a la ciutat, i en un 17 % els de recollida d’envasos.

Butlletí