Taller: ENTRE LA TERRA I EL CEL: Nit d'astronomia: Arcturus imposa el seu color

divendres, 19 maig, 2017 - 22:00 a dissabte, 20 maig, 2017 - 00:00
Centre d'Informació del Parc Natural de la Serra de Collserola.
Geolocation

Roques, pedres, meteorits, astres i planetes ens parlen i ens expliquen els secrets del passat, només cal saber-los interpretar per descobrir la ciutat de Barcelona des d’una perspectiva científica i cultural nova.

La primavera astronòmica arriba a la plenitud amb la presència de la constel·lació del Bover, amb Arcturus com a estrella principal, pràcticament al zenit. Ens iniciarem en l’observació d’estels, constel·lacions i altres cossos celestes. L’activitat combina explicacions teòriques: què són les estrelles, quines diferencies presenten amb els planetes, mitologia associada; amb observacions a l’exterior: identificació de constel•lacions a ull nu i observació amb telescopi.

La Fàbrica del Sol i el Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola coorganitzen aquest taller d'astronomia, i en motiu del Festival Vilamon, Festival del Turisme Responsable de Barcelona, aquesta activitat serà gratuïta.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Ciència
Educació ambiental

Relacionats

Butlletí