Taller de cuina:proteïnes vegetals

dimecres, 26 maig, 2021 - 18:30 a 20:30
Activitat virtual.


Reduir el consum de carn és beneficiós tant per la nostra salut com per la del planeta. En aquest taller de cuina aprendrem a cuinar diverses receptes riques en proteïna vegetal.

La forma en què ens alimentem és fonamental per la sostenibilitat del planeta i de la nostra salut. En aquest taller descobrirem perquè és important reduir el nostre consum de carn i aprendrem a cuinar exquisides receptes riques en proteïnes vegetals, com hamburgueses, patés i salses, que ens ajudaran a tenir una dieta més respectuosa amb el medi ambient i amb la nostra salut!

A càrrec de 'Cuina saludable amb la Cesca'

Organitza Aula Ambiental de Sant Andreu i Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB)

En col·laboració amb el Centre Cívic Navas.

En el marc de ‘Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021’

Activitat gratuïta.Cal inscripció prèvia ccnavas@bcn.cat o 93 349 35 22, 699 90 23 59​

Organitzador: 
Organitza Organitza Aula Ambiental de Sant Andreu i Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB) En col·laboració amb el Centre Cívic Navas.
Destinatari: 
Públic general
Contacte: 

Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona

La Fàbrica del Sol

Ajuntament de Barcelona

Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932 564 430 - 689 62 34 05
www.bcn.cat/lafabricadelsol

Relacionats

Notícia
La iniciativa s’emmarca en l’activació de parcel·les verdes municipals actualment en desús. Foto: Ajuntament de Barcelona

La iniciativa s’emmarca en l’activació de parcel·les verdes municipals actualment en desús. Foto: Ajuntament de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona destinarà 149.000 euros a posar en marxa tres “parcel·les agrícoles”, als districtes d'Horta-Guinardó, Gràcia i Sant Martí. El que es vol aconseguir amb aquestes transformacions, en paraules de l’Ajuntament, és portar “el verd a la ciutat” i mitigar els efectes del canvi climàtic.

Notícia

El sistema agroalimentari mundial és responsable d’entre el 21% i el 37% del total d’emissions globals netes dels gasos amb efecte d’hivernacle antropogènic. Per posar focus a aquesta realitat, la campanya “Your Plate, Your Planet” explica com les polítiques alimentàries locals són imprescindibles davant l’emergència climàtica i fa una crida internacional als municipis i als seus habitants perquè assumeixin compromisos per impulsar polítiques alimentàries que assegurin l’accés a aliments suficients, agroecològics, saludables i nutritius per a tota la població amb el Repte de Barcelona per a la Bona Alimentació i el Clima (de l’anglès ‘The Barcelona Challenge for Good Food and Climate’).

Notícia

Les entitats i els ciutadans que vulguin gestionar un hort urbà, un jardí o un espai de biodiversitat ja poden presentar els projectes per al concurs públic d’adjudicació de set terrenys municipals situats en diferents districtes de la ciutat. Aquesta iniciativa forma part del programa “Mans al verd” per corresponsabilitzar la ciutadania en la promoció i la cura dels espais verds i la biodiversitat.

Butlletí