Setmana Sense Soroll - #SSSoroll2022

dilluns, 25 abril, 2022 - 00:00 a diumenge, 1 maig, 2022 - 23:59

Del 25 d’abril a l’1 de maig se celebrarà la Setmana Sense Soroll 2022 (SSS2022) amb el lema Abaixem el volum, per a contribuir a millorar la qualitat acústica a Catalunya.

Podeu consultar la web de la SSS2022, en la qual, trobareu els recursos per a fer-ne difusió.

Totes les administracions públiques de Catalunya podran implantar mesures permanents de prevenció i control de la contaminació acústica, dins els seus àmbits d’actuació. Al mateix temps, empreses, centres educatius, centres sanitaris, organitzacions, entitats, biblioteques, etc.,  comptem amb vosaltres per a promoure iniciatives de prevenció de la contaminació acústica.

Us convidem a adherir-vos a la Setmana Sense Soroll i impulsar accions i activitats que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn. Podeu fer la adhesió a través d’aquest formulari.


 

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Categories: 
Contaminació

Relacionats

Article

Descobreix amb aquest interactiu com ajudar a la Mutis, la superheroina de la Setmana Sense Soroll, a dir STOP al SOROLL.

Acte
25/04/2022 - 00:00
Teatre auditori de Granollers
Article

L’objectiu del projecte és disposar de més informació sobre la qualitat de l’aire a escala local i així facilitar la presa de decisions en termes de mobilitat, espai públic i salut. Aquests sensors, que estaran instal·lats a tots els districtes de la ciutat, dibuixaran un mapa dinàmic de qualitat ambiental per cada tram de carrer.

Butlletí