Setmana Sense Soroll - #SSSoroll2022

dilluns, 25 abril, 2022 - 00:00 a diumenge, 1 maig, 2022 - 23:59

Del 25 d’abril a l’1 de maig se celebrarà la Setmana Sense Soroll 2022 (SSS2022) amb el lema Abaixem el volum, per a contribuir a millorar la qualitat acústica a Catalunya.

Podeu consultar la web de la SSS2022, en la qual, trobareu els recursos per a fer-ne difusió.

Totes les administracions públiques de Catalunya podran implantar mesures permanents de prevenció i control de la contaminació acústica, dins els seus àmbits d’actuació. Al mateix temps, empreses, centres educatius, centres sanitaris, organitzacions, entitats, biblioteques, etc.,  comptem amb vosaltres per a promoure iniciatives de prevenció de la contaminació acústica.

Us convidem a adherir-vos a la Setmana Sense Soroll i impulsar accions i activitats que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn. Podeu fer la adhesió a través d’aquest formulari.


 

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Categories: 
Contaminació

Relacionats

Notícia
26 d'abril, Dia internacional sense soroll

Un estudi científic internacional, liderat pel Laboratori d’Aplicacions Bioacústiques (LAB) de la UPC, demostra que el soroll derivat de les activitats humanes al mar perjudica els invertebrats marins i els ecosistemes oceànics. El treball, que es publica a la revista ‘Frontiers in Marine Science’, indica que la contaminació acústica al mar pot causar fins i tot la mort en algunes espècies marines.

Notícia

La iniciativa dona resposta a una demanda ciutadana i insisteix en la necessitat de moderar el volum de la veu a les terrasses, a la sortida dels locals o quan es passeja en horari nocturn, entre altres qüestions.

Article
Imatge: Todd Cravens-Unsplash

Imatge: Todd Cravens-Unsplash

Crida internacional urgent a l'acció per reduir la contaminació acústica als oceans.

Butlletí