Sessió informativa: Serveis i productes de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya

dimarts, 24 gener, 2017 - 10:00 a dimecres, 25 gener, 2017 - 09:59
Sala d’Actes de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC)

Aquests sessió ha estat definida a iniciativa del DARP i de l’ICGC amb l’objectiu de donar a conèixer els productes i serveis que ofereix l’ICGC i que creiem que poden ser d’utilitat per a les empreses que ofereixen serveis de consultoria i assistència tècnica al sector agrari, forestal i del medi rural de Catalunya.

Per assistir a l’activitat és obligatori inscriure’s a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

Organitzador: 
Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Contacte: 

 

Per a més informació pot posar-se en contacte amb elServei d’InnovacióAgroalimentària del DARP:

A/e: sia.daam@gencat.cat

Tel.: 933.046.729

Categories: 
Terra

Relacionats

Opinió

El Vallès és una realitat ambiental, territorial i orgànica que no entén de divisions i segregacions administratives. Té una singularitat poc comuna. No és cap pati del darrere.

Notícia

L'Ajuntament de Terrassa en Ple ha aprovat per unanimitat l'Agenda Urbana de Terrassa i el Pla d'Acció 2022-2030. D'aquesta manera, s'arriba a la culminació d'un procés, que ha estat obert a la participació de la ciutadania i als agents socioeconòmics de la ciutat, per establir les bases estratègiques comunes del futur de Terrassa.

Opinió

La biosfera i jo estem al darrer 1% de les nostres vides», comentava Lovelock al 2020. Actiu fins pràcticament la fi dels seus dies, el 2019 publicà el seu darrer llibre, Novaceno, on apunta amb optimisme un futur en que humans i màquines cooperarem per salvaguardar l’habitabilitat del nostre planeta.  Et trobarem a faltar, Jim, al teu somriure i a les teves disrupcions, un terme que el filòsof Josep Ramoneda descriu com una innovació que marca una ruptura significativa en la manera de fer les coses.

Butlletí