Sessió en línia de presentació de recursos i experiències per dissenyar projectes educatius en el marc de Let’s Clean Up Europe! 2022

dimarts, 15 febrer, 2022 - 17:30
Sessió virtual via Zoom

Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. La IX edició del Let’s Clean Up Europe! se celebra del 6 al 8 de maig de 2022.

PROGRAMA

DOCUMENTACIÓ I RESULTATS

Aquesta sessió en línia de presentació de recursos i experiències per dissenyar projectes educatius en el marc de la campanya LCUE 2022 té com a objectius

  • Presentació d’experiències que van més enllà d’una acció puntual i simbòlica d’un centre.
  • Mobilitzar la cooperació entre agents per crear aliances  i projectes en xarxa.
  • Compatibilitzar la campanya amb la situació de pandèmia, exemples i recursos virtuals.
  • Mostrar resultats, ús i la necessitat de que les dades obtingudes en les recollides siguin de qualitat.

Està especialment centrada en compartir experiències impulsades per centres educatius.

Tenim previst una altra sessió específica per a compartir experiències d'admnistracions públiques i entitats del tercer sector ambiental.


 

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Acte
06/05/2022 - 00:00
Notícia

El mercat de segona mà de Viladecans tenca la Setmana Europea de Residus, una setmana plena de tallers i activitats per conscienciar sobre el consum més conscient i sostenible.

Notícia

La Gran Clariana del parc de les Glòries de Barcelona ha acollit l'acte conjunt de cloenda de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. S'hi han instal·lat dues tones de residus procedents de la recollida selectiva per simbolitzar la generació actual i els objectius que es volen assumir.

Butlletí