Ruta: Les sensacions del pas de l'any: SARRIÀ-SANT GERVASI: el Turó Park

dissabte, 18 febrer, 2017 - 11:00 a diumenge, 19 febrer, 2017 - 12:59
Turó Park
Geolocation

La Fàbrica del Sol i el Mapa Barcelona + Sostenible us conviden al cicle Les sensacions del pas de l’any per sentir el tacte de l’hivern a diversos espais verds i contribuir amb fotos i relats al Mapa Barcelona + Sostenible.

L’antic parc d'atraccions és avui un lloc recollit, elegant i acollidor amb racons paisatgístics de gran bellesa. Des de la seva creació a principis del segle xx, és un dels parcs més emblemàtics de Barcelona. La literatura i, sobretot, l’escultura en són les protagonistes.

Qui aporti fotografies o relats al Mapa Barcelona + Sostenible durant l'activitat, podrà participar en el sorteig d'un coll de llana de la nova Col·lecció Xisqueta 2017. És per això que us recomanem que abans de l'activitat us registreu a la pàgina web del Mapa Barcelona + Sostenible i que porteu les vostres tauletes electròniques o telèfons intel·ligents (si no en teniu us els deixarem nosaltres). Per més informació cliqueu aquí.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Podeu trobar tota la programació d'activitats de La Fàbrica del Sol del primer quadrimestre de 2017 seguint l'enllaç


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Notícia
L'Ajuntament de Barcelona ha estat un dels guardonats

Nou ajuntaments i dues diputacions del conjunt d'Espanya han estat reconegut per les seves actuacions per impulsar la biodiversitat en els IV Premi de Bones Pràctiques que concedeix la Xarxa d'Entitats Locals +Biodiversitat, Xarxa BIO 

Article

L'Ajuntament de Barcelona va iniciar fa quatre anys un programa de reintroducció d'aquesta espècies protegida a la muntanya, on es calcula que ja hi ha uns 200 exemplars

Acte
24/04/2023 - 00:00
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona CCCB

Butlletí