Ruta: LA CIUTAT CUIDADORA: Com és una ciutat que ens permet cuidar-nos?

dimarts, 7 març, 2017 - 18:00 a dimecres, 8 març, 2017 - 19:59
Barri de Sants, Barcelona
Geolocation

es cures són la base de la sostenibilitat de la nostra societat però sovint els nostres entorns urbans han oblidat que les persones formem part d’un ecosistema natural.

La Fàbrica del Sol et porta a descobrir a través de quatre recorreguts i una gimcana de com ha de ser una ciutat cuidadora.

En el recorregut pel barri de Sants analitzarem quins equipaments i espais són necessaris per poder-nos cuidar en totes les esferes de la nostra vida, no només físicament sinó també socialment i políticament. Analitzarem els espais relacionats amb la pràctica esportiva i d’oci, els espais de relació i socialització i també els espais de participació política i comunitària.

Ruta a càrrec de Col·lectiu Punt 6. En el marc del Dia Mundial de la Dona.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Podeu trobar tota la programació d'activitats de La Fàbrica del Sol del primer quadrimestre de 2017 seguint l'enllaç


Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental
Smart cities/Planificació urbana

Relacionats

Notícia

L’acte de benvinguda del nou curs és l’espai de reconeixement del compromís que adquireix el món educatiu amb els reptes de ciutat en matèria de medi ambient, sostenibilitat i canvi climàtic.

Acte
22/11/2023 - 00:00
El Born Centre de Cultura i Memòria. Barcelona.
Notícia
Busca generar consensos al voltant dels reptes de l'educació futura

Després d’aquest acte inaugural se celebraran cinc debats territorials adreçats a diferents sectors de la societat per tal de generar participació i diàleg en els grans eixos de l’àmbit educatiu. Més de 200 alumnes de diferents centres educatius han pogut explicar, reflexionar i conversar sobre com s’ha de transformar l’educació per donar resposta als reptes de l’Agenda 2030.

Butlletí